mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2477
    Üdv....
    Még mindig a HARD modról fogok írni esetleg rajtam kívül másnak is megmozgatta-ja a fantáziáját.

Sok előző kérdésemre választ kaptam és azok a mínuszok amiket írtam korábban röpke 1 óra játék után ,már nem mínuszok...
    Nagyon is jó hogy azok a "könnyítések" benn vannak....Pl. már ami az üzemanyag "ingyen" hozzáférését illeti stb...
    Na akkor előre bocsátom ,csupán egyéni vélemény és tapasztalat.

Szerintem ez a hard modon való játék indítás:
    Erős idegzetűeknek,nem sietős játék menetre vágyóknak,kitartó ,lassan közlekedő ,átgondolt, játékosoknak ajánlott.
    Komolyan meg kell tervezni minden útvonalat (az elején tuti,de később is ) tényleg lassan érdemes haladni ,hamar kapod a sérüléseket,amik ugye ha tankot érnek akkor máris nagy a baj.
    Mivel itt aztán mindig pénz szűkében leszel,nyilván nem tudom ahogy halad előbbre majd mennyire....de az tuti az eddigieket nyugodtan el lehet felejteni.
    Az sem árt ha már ismered a térképeket és az utak állapotát,mert ezek hiányában hamar az "idegosztály befigyel"....
    Nyilván a kezdőknek ez komoly fejtörést fog okozni,jó hát ott a YT. minden fenn van ,na de akkor már ,nem hard mod....
    Az is igaz nekünk meg van helyismeret,na de mi már végig toltuk nekünk ennyi kiváltság kijár úgy érzem...
    Már az elején ha felfedezed az ingyen járművet ,nagyon még ne örüljél....GMC-ről van szó....konkrétan megnéztem,az AWD Kolan érhető el hozzá....de eladhatod fél áron...
    Vannak kocsik amiket úgy gondolod csak ki kell húznia susnyásból,,,hát csak rajta...
    Összegezve pár óra után és az első mapot Black Rivert felfedezve .
    Ja ezzel a kocsival és nem véletlen,mert a másik amit kapsz felfedezőt az elején, már ismertem és inkább ezzel vállaltam be és nem bántam meg.
    Kezdő jármű...
    Nagyon tetszik ez a hard mod....kár hogy csak most kapjuk meg ,de ha azt nézem hogy még csak a felénél vagyok az össz teljesített százalékoknak,még simán beleférhet egy újra kezdés hardon.
    Mikor toltam olyan MR-es érzés fogott el...picit nem figyeltem máris kaptam a üzemanyag tank sérülést meg a többit.
    Nem csak úgy bele a vakvilágba tolod ,szinte minden méternek jelentősége van hogy vezetsz merre mész stb stb....
    Érdemes kipróbálni...de nem feladni már az elején....
    Nyilván még lehetne finomítani rajt ,lehet lesz is ,sok a hsz. ötletelés a fórumon ,hogy aztán a készítők valamit is pluszba még bele faragnak???(remélem nem fél-egy év múlva) meglátjuk...
    Ja még annyit, itt érdemes még inkább ki-be lépkedni a játékba és menteni (igaz ezt csalásnak is fel lehet fogni) de azért majd aki belefog rájön nem akkora hülyeséget írtam.
    Még mindig jobb egy korábbi kisebb veszteséggel járó mentést vissza tölteni,mint Game Over...
    Főleg az elején mikor mint írtam a pénzt csak szeretnéd ,de nincs...így minden Dollárnak komoly jelentősége leget a továbbhaladás szempontjából...
    Emiatt is volt olyan érzésem mint anno a MR-nél...
    Majd még írok ha lesz érdemleges tapasztalat....de már inkább az élőben tolnám hogy ne vesszen kárba,de az eddigiek nagyon jók voltak tapasztalat szerzésnek.
    Ezért is gondoltam megosztom a nagyérdeművel ,talán valaki profitálni tud belőle...
    Köszi a figyelmet...