mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2465
    Nos ez a hard mod így első blikre,kb1 óra után.
    A mapon elhelyezett tartályos pótokból lehet tankolni büntetlenül ingyen(ezek ugye a küldikhez tartozó pótok.
    -1. a hardnak.
    Nyilván ehhez tudni kell merre az arra...
    -1. a küldik miatt vontatott járművekből is simán leveheted a benyát...
    Nem vagyok jó angolos ,de ezt a részt nem értem teljesen..mi a nehezítés én nem tapasztaltam semmit..??.
    "There are no objectives/objects markers on minimap, except markers for unloading zones. There is no option to enable\disable them. Markers are replaced by marker areas"
    A képen ennyit látok ,de nem igazán értem a koncepciót???azt a nagy szaggatott félkört sem...???
    -1.amit a képen látni küldit most kb 3x könnyebb volt teljesíteni mint anno....de biztos velem van a bibi...
    vontatós küldi
    -1. pénzbe kerül a pótok eladása=oké....ez csak az én mínuszom eddig sem adtam el sok pótot mind ott hevernek a mapokon...így nem nagyon hat meg,persze azért jó hogy benn van ,azért inkább csak fél mínusz pont...nem ettől gazdagodtunk meg ,persze ha tovább gondolom hogy sokszor vettünk javító pótot,majd eladtuk és megint ahogy a tartályost is ...így már inkább + 1
    Igazából oké hogy a teleportálás pénzbe kerül de azért ha valaki oroszba vesz egy gépet ,persze ehhez pénz is kell ,de mondjuk össze szed annyit az elején majd vissza hozza amcsiba ,vígan teljesítheti a fenn maradókat,könnyebb pénz kereset.
    Nem akkora fizetség a teleport,nyilván az elején igen mivel alig van mani..
    De szerintem megtérül....én teljesen letiltanám ezt a funkciót akkor lenne hard mod igazán...
    Nyilván ez is jobb mint a semmi,de eléggé elkéstek vele...
    No meg azért mindent nem keményíthetnek be...
    Azért így már komolyabb odafigyelést igényel a játék,komolyabb agy munkát tervezést...
    Így elsőre ennyi,majd ha lesz még ingerületem,tesztelgetem....
    De inkább majd az élőben ha már ott is megy ,annyi felesleges időm nincs...