mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2452
    Iszom szavaid mester....
    Az az igazság egyet kell hogy értsek....minek olyan szakaszt-okat bele rakni amit senki nem fog úgy sem használni.... tetszik vagy nem hülyeség és értelmetlen(én finomabban fogalmaztam) nos igen azok a szakaszok már nem a kihívás kategóriába tartoznak...
    Főleg mikor vannak más olyan útvonalak amiket használva szinte gond nélkül lehet menni.

Ami a deszkát illeti, ez volt a kérdés köszönöm a válaszokat...

Na meg ezek a keresztbe rakott fák (amiket a képeken is illusztráltam.....majd mikor "elroppantjuk" őket.....már már vicc kategória.
    Most akkor döntsük már el valami van vagy csak hologram...ahogy a kék hó is a képeken...
    Mikor végig mentem és láthatóan "letoltam ,akkor is ugyan olyan nehezen ment ,vagyis nem mentek a kocsik,holott azért ez nem így szokott lenni a valóságba.
    Jaj megint hülyeségeket beszélek ...valóság....
    Vissza térve azért nálam is van egy határ amit még kihívásnak veszek,(már a tűrőképességem sem a régi) de itt már tényleg vannak részek amik nekem sem azok...
    Már sikerül feloldani cosmo-akármit nem kevés anyag kellett,így most azok jönnek,de hogy az első elágazásnál megint beszakadtam....
    Ennyi minden kell az átjáró feloldáshoz
    Ja aztán az új területen garázsba megint a hátsó ajtón mentem be....
    későn érkezők csak a hátsó bejárat felől közlekedjenek

"Meg is vettem további használatra... ""KÉK hó"=nem mész sehova"
    Majd a jogdíjakkal a végén elszámolunk...
    Na meg ez a bejárat dolog is ,elzárjuk ahol be lehetne menni értelmesen,de megoldottam ,1x mentem az első mapon is ,utána mindig a kerítésen keresztül a jég felé...
    Mondjuk ezekkel a kövekkel nehezen tudok megbarátkozni,de ez így volt már a MR idejében is...