Jóózsf István#2451
Háááát, nekem ez a játék, hogy megtaláljam azt az utat és módot, amivel a leghatékonyabb vagyok. Az egész életem erről szólt. Nem tudom meghazudtolni magam. Nekem az ahogyan azt a szakaszt felépítették gyerekes! Csapda csapda hátán. Pfff.
Vitatkozhatnánk arról is, hogy meddig kihívás valami és honnantól butaság. De értelmetlen lenne, mert olyan, mint ízlésről vitatkozni.
Mivel engem az a kínszenvedés amit az a szakasz nyújt, nem szórakoztat, így megy a butaság halmazba! Egyszer mentem ott keresztül és a fogaimról le is pattogott a zománc. Így elmondhatom, hogy képes voltam rá, de nem vagyok olyan hülye, hogy rendszeresen szívassam magam vele.
Hát így gondolkodok én.
Bakker! Most vettem észre, hogy egyszer már válaszoltam a #2450-edre, de valószínűleg nem küldtem el és ment a kukába. Szóval: Csak ott van deszka a "szigeten" Vagy ugye a sziget után (Balra fent) is van egy fatelep, ahova ha viszel rönköt, akkor készít neked deszkát, de ugye az még messzebb van! És természetesen a következő pályákon is van deszka forrás, de nyilván nem ez volt a kérdésed lényege!
És még azt is írtam, hogy a "KÉK HÓ" mennyire kifejező. Meg is vettem további használatra... ""KÉK hó"=nem mész sehova"