eta32#2447
Ja ja ezek a képek főleg a vidik eléggé becsapósak ,mivel 1 monitoron nézve nagyon elnyújtott a kép....
De az életben nagyon ott van...
Ja azt egyszer talpra állítottam ,majd megint felborul.aztán már többször nem erőltettem,itt most nem azon a területen van a hangsúly...ott csak tapasztalatot szereztem...arra itt nagyon nagy szükség lesz.
Most felépítettem az első hidat ,de ne tudd meg....
Igaz 19 szintem vagyok a PTS-en így korlátozottak a gépi lehetőségek ,de ezekkel is megoldottam,büszke is vagyok magamra...
Így még nagyobb a kihívás...jó szívás is van,de ez a map már most a kedvencem...ez amit kerestem eddig....
Azt hittem Kola hú meg he,ááááá ehez az séta kocsikázás....de komolyan mondom.
Itt már a jövőbeni stratégiát is kezdem kidolgozni,ráérezni,pedig még csak a felszínt karcolgatom....de jó nagyon.....aszem az élőben még letudom Kolat ,majd ide fogok jönni,ha nagyon hardon szeretnék nyomulni.
Jó lenne megcsinálni az átjárót mert nagyon kivi vagyok mi van odaát a lezárt mapokon....de addig sok "követ" kell megmásznom...
Ja ezalatt a 5-6 óra alatt míg itt vagyok többször borultam mint eddig az élőben a több mint 400 óra alatt összesen,jó a géppark sem teljes,de ez van....