-
eta32 #2423 Nem tudom minek bele tenni ha egyszer úgy is benn lesz ,,,majd ,főleg így hogy még félkésznek sem nevezhetők a mapok...
A vidit elnézve ,no meg amit írtál a mokolt gépedről,hát mindenki másképp játszik....
Számomra így értelmetlen a játék,"minden" érték felturbózva a kocsikon,tökön-babon keresztül vágtatva mint egy legújabb generációs harckocsi....de nyilván aki ebben látja a kihívást annak hajrá.
Nem azt mondom hogy értelmetlen szívás a talaj nehézsége miatt az jó,de simán kikerülhető....
Mondok is egy példát.
Tegnap hogy a 2 tatarinnal felfedeztem a jobb alsó mapot,simán találtam olyan útvonalakat amik felturbózott szörnyek nélkül is teljesíthető,és olyan szikla torlaszokon is átmentem ,vagy kikerültem ,amiket majd a játékban el kell küldikkel távolítani...
Semelyik hidat nem építettem meg mégis eljutottam a tornyokhoz..bő 1 óra alatt...
Nyilván teherrel majd ehhez meg kell építeni a hidakat fel kell oldani a torlaszokat ,de csak annyi hogy lassabb lesz ezeken a mapokon az átjutás ,célba érés.
Persze lehet így is meg úgy is játszani a játékot,kinek mi az ingerülete.
Pl: Kolan járok az élőben most,ott és már korábbi régiókban is ,csináltam magamnak olyan "plusz" küldiket amiktől ha benn lettek volna a játékban,sírva menekült volna a nép 80%-a.
Nem azért mert ugyan azon az útvonalon többször is el kell menni ,azt én is butaságnak tartom a készítők részéről,ez nem vitás.
De mindig lehet más útvonalakat találni és megnehezíteni magunknak a játékot.
Nyilván elnézve ezt az új régiót úgy összességében itt azért sok másik útvonal nem nagyon lesz ...,de majd ha komolyabban bele ásom magam tuti ki fogok találni valami "szórakoztatót",magamnak....
Most csak a kíváncsiság miatt végig "szaladtam" rajtuk .legalább is kettőn,a többi 2 nem ismerjük,az egyikhez nem tudom mit kell csinálni hogy megnyíljon az átjáró kapu,ha sok mindent, nem fogok most a PTS-en vacakolni vele az tuti,a 4. meg sehol nincs ..
Az tuti kipróbálva a teszt mapon ez az új kamcsit benne lesz nálam a top 5 ben..
De persze ezt így előre kijelenteni nehéz ,még annyit nem mentem terepen teherrel vele...
Na mind egy várunk pár hetet-hónapot majd csak mindenre fény derül...