Jóózsf István#2408
Nu. Négy pályáról volt szó, abból van három, amiből egybe nem jutunk be, mert összeomlik a játék. Nagy nehezen bejártam a fő pályát, még küldetéseket is csináltam. Na azok olyanok mint a talaj. Igazi vérpistike feladatok. Szerintem aki írta őket, azt mantrázta folyamatosan: "Meg fogtok gebedni, nyomorult júzerek!"
Amit hirtelen haragomban ecseteltem: A kisebb földutak hóval fedett latyakok. Ha letérünk róla, mert át szeretnénk vágni a "TISZTÁSON"(!!!) akkor jön az hogy elsüllyedünk és vagy gyök kettő, vagy mint ahogy Endy is mondá: Megállunk mint a szög. Jöhet a mentés (hogy az is ott ragadjon,) vagy a rekóveri.
Ha nem süllyedünk el, akkor sem tudunk menni, mert nincs tapadás. Ez elmondható minden felületre, kivéve az aszfalt utakat, amik úgy néznek ki, mintha valami megrágta, majd kiköpte volna őket. Olyan mértékben vannak megtekergetve, hogy ennyi erővel masnit is köthettek volna rá. És akkor vidámpark...
A jég felismerhetetlen. Mármint eddig talán egyszer szakadtam be a hófutós pályafutásom alatt. Tegnap háromszor ott lett vége az utamnak! Kétszer meg a sárban. Valahol a pusztában. Egyszerűen azok a tapasztalatok amiket eddig gyűjtöttem, hogy már ránézésre tudtam merre mehetek, merre nem, az most mind mehet a kukába.
Tényleg nem értem mi van a fejlesztőkkel...
Szóval: Szinte kizárt, hogy végigjátsszam! Talán úgy, hogy töltök le szuper-extra tápos járműveket, amik már szinte föld felett siklanak egy méterrel és képtelenség felborítani őket és talán így. De elmegy az élettől is a kedvem, ha belegondolok mennyit szenvedtem vele a két napban... Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2021.04.03. 19:37:19