mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2393
    Nos ez valóban kis információ.....
    Elmondja bővebben azt amit eddig is tudtunk......ami a lényeg az meg a hsz.-ban van .....
    Amiről soha sehol nem beszél a készítő,mert.....nem akarja meghallani a nép hangját ,vagyis egyáltalán nem is érdekli.
    Csinálja a maga által gondolt hülyeségeit,továbbra is,de már megszoktam.....
    Minőségi tartalom van lesz ebben a játékban csak sajna ez mind kimerül a térképekben és a kocsikban (kinézete),..
    A térképekkel nem is lenne baj ,de a kocsik és a viselkedésük "fizikájuk" na az már hagy némi kívánni való maga után....
    A hangok a váltó meg úgy az egész,egy árkád fos,nem véletlen hogy most is a konzolokról esik a legtöbb szó.
    Azoknak készült ez a játék sajna ez már az elején látszott,és ez egyre csak jobban abban az irányba tendál...
    Ami nem lenne baj ha nem butították volna konzol szintre ,úgy a kormány,váltó és egyéb szim irányú dolgokat.
    De persze ettől még normális hangokat tehettek volna alá de ez sem sikerült.....
    Eddig bíztam ezen hiányosságok pótlásában a készítők részéről,de így 1 évvel a megjelenés után lemondtam róla...szép szép csak belülről kukacos.....
    Na mind egy is majd ha pár hónap múlva,végre bele kerül hibátlanul a 4. seasons is aminek már most mennie kellene ....akkor ránézek....mily szép térképeket dobtak össze ,mert abban tudnak , de a többi az legtöbbször kritikán aluli...
    Ja hülyeségeket beszélek ,"hibátlanul" itt azt nem ismerik ,mivel közel 1 éves hibák is benne vannak és maradnak is a játékban....

Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.04.01. 06:47:55