mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Aborg
    Nem vodkaztam Pavellal, de ugy erzem o egy olyan jatekot akart megalkotni (Spintires) ahol szamara az elsodleges cel a kulso nezetbol valo lassu cammogas latvanynak a minel pontosabb visszaadasa volt. Ez sikerult is neki szerintem. A belso nezetet annyira nem tervezte, hogy meg csak nem is kerult bele az eredeti Spintiresbe, csak valami kabin feletti kulso kamera volt. De engem mar akkor megfogott a jatekaval, mert nekem annyi eleg is volt. Ez talan a mai napig igy van, ezert kedvelem jobban a MRt, mert nekem sokat nyom a latban hogy valamivel jobb a kulso nezetes latvany, fizikailag, lassu menetben, terepen. Kenyelmi okokbol kontrollerral terelgetem, es elegedett vagyok.
    Szaguldozni nem szeretek, az aszfalton valo menet meg tenyleg furcsa, elismerem. Tetszik a SR is, vannak benne jo otletek, csak sajnalom hogy enginet valtottak. Ha a MR motorjat fejlesztettek volna tovabb, valoszinuleg mar hozza se nyulnek a MRhoz.

"Nyilván akinek ez jön be jobban és az hogy több száz órán keresztül ugyan azt a küldit tolja unos untalan" na ez igaz is meg nem is. Nekem az ut a fontos, nem a cel (jaaa de elcsepelt :). Az szorakoztat ahogy lekuzdom a kerekeim alatt levo terepet, es az mindig mas (domborzat, godor, akadaly stb), mas nehezsegek adodnak, mashogy alakulnak a dolgok. Nem nagyon izgat hogy hany XPt kapok meg hanyas level-re jutok. Persze nem zavar ha ez is benne van, csak nekem nem hianyzik.