mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2388
    Ja így is lehet nézni de aki vizuálisan ,max kontrollerrel tologatva nyilatkozik a játékok fizikájáról az meg kb egyenértékű azzal mint ha becsukot szemmel vagy 480-as felbontás mellett(kis túlzással ) alkotnánk vélemény a grafikai kinézetről...
    Az a baj hogy ha valami más, már szar is a te olvasatodban....
    Én nem mondom hogy picit nem jobb a fizika a MR-ben de hogy köszönő viszonyban sincs az SR fizikája a MR-ével az továbbra is kimeríti a ....fogalmát
    Toltam nem keveset több mint 400 órát,főleg mod pályákon ,mivel a gyáriakat hamar kivégeztem, kormánnyal H váltóval pedálos kuplunggal hard fokozaton kizárólag, ahogy az SR is (kormival a többi sajna hiányzik)így különbséget tudok tenni köztük.
    Azt nem vitatom hogy a MR "fizikája" talán jobb , szerintem inkább más,de sokkal egyszerűbb is....amiben jobb más a gumi viselkedés mert az MR-ben alapból lapos minden és jobban belapul és ez sok mindenkit megtéveszt és félre vezet.
    Nyilván akinek ez jön be jobban és az hogy több száz órán keresztül ugyan azt a küldit tolja unos untalan,még ha álltala jobbnak titulált fizikát is vél felfedezni annak csak gratulálni tudok .
    Majd szólj ha elkerülted a 400 órát a MR-ben....
    Az SR fizikáján már az elején látszott hogy teljesen más ,ha tetszik lebutított egyszerűsített , talán nem véletlen talán így sikerült ,de lehet szándákos is ...
    Mivel itt sokféle talajt kell "modelezni" a MR-el ellentétben.
    Ott van sár és van még sár és annyi.....
    Nem mondom hogy az SR hibátlan és nem lehetne jobb de a készítőktől ennyi tellett...
    Ahogy a MR esetében is egy féle talajban talán jobb(más) ,de hogy aszfalton irányíthatatlan picit nagyobb sebességnél mint 20 Km/h.sok mindent elárul a fizikáról....vagyis a nemlétéről....
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.03.30. 14:04:38