mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Tegnap este megnéztem, sajna a konzolokra továbbra sem érkezett meg ezzel az újabb tapasszal a grafikai tuning, maradt minden a régiben, pedig nagyon bíztam benne. Igaz utoljára a motion blur meg a film grain bele lett téve ( opcionális lett ) ez azért javított a képminőségen. Egyet nem értek: 12 Gb-os javítás mire kellhetett!?
    Sokszor hallani a készítőktől, hogy konzoloknál a grafika azért olyan amilyen, mert gyengék a " vasak " ne várjunk olyan minőséget, mint a PC-nél. Ez részben igaz tudom, de ha abból indulok ki, hogy konzolokra készültek olyan játékok mint a RED DEAD REDEMPTION 2 vagy a THE LAST OF US 2 meg még sorolhatnék pár AAA-s kategóriájú játékot, amik álleejtősek minden szempontból, nos akkor az az igazság, hogy bizony nem a konzolok erején múlik a grafikai igényesség, hanem annál jobban a készítők hozzáállásán. ( a tudás és technika adott részükre szerintem ) A minél hamarabb a piacra, gyorsan szedjük meg magunkat elv érvényesül náluk... aztán majd javítjuk ha szar: ezt a hozzáállást képviselik. És egyre többen sajnos.
    Nem szólom le ezt a játékot mert imádom, de azért na...