mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #2338
    Nekem sehogy nem lehet P512-m. Hiába pakolgatom a mentéseket ide-oda, akkor sincs a helyén. Se az 5600TS. De az ugye a garázsomban van. Az azért zavar, mert az az egyik autó, amit meg kellene találnom, ahhoz, hogy 100%-os legyen az a régió.
    Egyszerűen nem értem, hogy mit honnan vesz a játék? Miért nem jó a grafikai beállítás? Lehet, hogy törlöm az egész "rendes" mentést és valamelyik ősrégivel próbálkozok. Csak már az is unalmas, hogy beteszek egy-egy mentést és újra, meg újra el kell zarándokolnom a járművek fellelési helyére.
    Amikor visszatettem a rendesre a saját mentését (Előtte, amikor kijött mindenkinek 12-es verzió, akkor felülírtam a PTS-el) az történt, hogy átmentem wisconsinba, de már minden fel volt fedezve, Odaértem egy küldetéshez, ami az volt, hogy vigyem el a paraszt white-ját, a küldetés ott volt, de a white nem!!! Újra kellett indítanom a küldetést és akkor bedobta. Szóval vannak furcsaságok. És minden egyes mentés cserénél a teljes mappáját cserélem. Tudomásom szerint máshol nem tárol a játékomra vonatkozó adatokat: (c:\Users\xxx\Documents\My Games\SnowRunner\base\storage\xxxxxxxx\