-
eta32 #2336 Nem is értem ezt a sok konzolos sírást a modok miatt.
Nekem nincs 1 sem...egyenlőre nem is hiányzik ,van elég tartalom így is ,persze nem mondom hogy nem kellenek a modok ,de egyenlőre a coop sem működik még normálisan ,a modoknál van korlátozás ,ennek is oka van csak sokan ezt nehezen emésztik meg.
Mikor még alap dolgok kijavítására sem futja az időből a készítőknek ,lassan 1 évvel a megjelenés után akkor a sok mod nagy részben szemét, szűrése sem egyszerű a készítők részéről,sokszor jogdíjak márkák és egyéb logók felhasználása miatt is.
Nyilván majd működő képes lesz egyszer a modokkal is de idő kell ,ahogy mindennek ebben a játékban....
Hónapokig ha tankoltam átváltott más menüre stb.., a kormányzás FFB-re hónapokat vártam ,kormány(G27) nagyon soká volt működő képes,a hangot hónapokig állítgattam a mentés hiánya miatt,had ne soroljam azt a sok mindent ami úgy mond megkeserítette az életet a játékon belül.
A mentés az elején katasztrófa volt ,nem volt több mentési slot stb...
A HUD kikapcsolása a mai napig komoly működési irányítási gondot okoz a kezdetektől,csak ugye nem sokan használnák ezt az opciót így nem is lett javítva,(talán nem is lesz)
A kamera irányítása beállítása a mai napig botrányos amit egérrel szarakodni kell a kormánnyal együtt való működés miatt külső nézetből.
Szerintem jobb soha nem is lesz ,ha csak az elődökből indulok ki.
A motor váltó hangok botrányosak,ez sem lesz jobb soha,no meg még lehetne sorolni.
Csak így hirtelen a főbbeket emeltem ki a teljesség igénye nélkül.
Normális váltó ,a "H" manuált már nem is említem,ahogy hard modot sem.
Sírás mindig lesz valamiért.
Sajnos vagy nem de ez van el kell fogadni.
Most hogy bele kerültek a fahordásos küldik mindenhova vissza ugrott az "All" százalékom 63-ra így asszem a következő fél évben sem fokok unatkozni ,még modok nélkül sem.
Még jön majd a 4. pass talán abban is lesz valami map,vagy régió,de szerintem már ellőtték az összeset,de kitudja.
Az is biztos az év végére DLC-k is jönni fognak map és egyéb formában,hülyék lennének nem meglovagolni ezt a vonalat,úgy is meg fogják venni a népek,már van elég tapasztalatuk ,kezd kiforrni a játék,persze ez csak az én találgatásom...meglátjuk....