mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #2324
    Csak arra nem találtam semmit, amiért bogarásztam a modokat. A gáz-fék reakció javítására. Tegnap több ízben agyvérzést kaptam az idióta bakkecskéző személyautók és tohonya teherautóktól. Éles helyzetben lehetetlen normálisan kezelni a járműveket. Említettem, hogy mennyire jó a sima ST-ben. Gondoltam valaki vette a fáradtságot... de nem.
    Arról nem is beszélve, hogy egy böszme-nagy batáron, ha behúzom a kézi(rögzítő)féket, akkor az be van húzva! Ne viselkedjen már úgy, mint egy harminc éves elhanyagolt zsiguli!!! Ki látott már olyat, hogy rögzítem, de szerelvény tovább gurul még X métert?? Kár, hogy nem vettem fel!
    Van még egy (Egy???): Nemrég dicsértem a játékot, hogy javult a vontatásnál a vontatott jármű ívválasztása. Mintha nagyobb íven menne, mint a vontató. Ami rém logikus és realisztikus. Ha egy teljesen fogalmatlan embert beültetünk egy vontatott járműbe, akkor az első dolgunk lesz elmondani neki, hogy egy kicsit tartson rá és mi is nagyobb íveket választunk... Na, eddig rendben is vagyunk. Egészen addig, amíg nem szerelvénnyel vontatunk. Ugyanis, ilyenkor a vontatott jármű nem a pótkocsi bekötési pontját követi, hanem a vontató gép elejét. Magyarán kanyarodáskor belső íven meg akarja előzni azt a pótot, amihez hozzá van kötve! Tegnap emiatt többször is sírva fakadtam. (Erről is szivesn beszélgetnék a fejlesztőkkel, egy vascső társaságában. A többit a képzeletetekre bízom!)
    Merthogy ugye még mindig nem lehet csak egy adag közepes rönköt szállítani, azt is csak póton!!! És Tajmir-ban van olyan küldetés, hogy vigyél hat egység közepes rönköt egy tanyára. Na, az hat forduló. SOHA!!!