eta32#2303
Nekem jó a fogyasztása a kocsiknak,alapon ahogy van,így legalább változatos a játék ,van benne valami a MR-ből "hard " jellegű,figyelni kell tervezni az útvonalakt és szállítani a benyát...
Ha ezekre figyel az ember elég jól ki lehet logisztikázni.....nyilván nem mindig sikerül de ez nem baj....volt nem egyszer hogy a kút előtt fogyott ki 50-100 méterre,de ettől változatos és érdekes,már ha azzá teszi az ember.
Mióta Taymyr régiót tolom csak nagy darukat használok mindenhol ,csak is a nagy daruzás játszik ahol csak lehet...amiket kocsikat (küldikben) el lehetne vontatni mind feldaruzom a szállító trailerekre,majd a célba szállítom....így nem lehet megunni a játékot ....
Amelyiket megkapom örökbe ,azt meg elszállítom ha lehet a legmesszebb levő garázsig ott lepakolom és be a garázsba....
Volt a minap olyan nem 1 küldim több mapon keresztül ami kb. 3 órán át tartott....nyilván mindenhol a legnehezebb részen és a leghosszabb útvonalon haladtam....lehet itt komoly kihívásokat csinálni ,ha nagyon akarja az ember.
Tankolni a 380 literes tankot 4x töltöttem tele.....hol kútnál hol vinnem kellett tartályossal a benyát. Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.02.06. 17:43:05