mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #2284
    Végeztem nagyjából a Wiszkó régióval. Egy időfutamon nem voltam, de meg fogom nézni, mert egy hosszú sziklaperemen kell végigmenni. És két autót nem találtam meg, (Ami ugye a garázsban van.) Így 93%

Újabb a autót neveznék a legidegesítőbb, leghaszontalanabb, legnagyobb csalódás kategóriákban.: Az antarctic fos!
    Szintén egy olyan jármű, amire ha ránézel, akkor azt mondod. Na, ez az! Aztán elkezdesz vele dolgozni és zokogni fogsz.
    Két bajom volt vele. Egyik a másiknak ellentmond. Álló helyzetben terepen nem, vagy alig lehet kormányozni, gondolom mert akkora tapadása van a kerekeinek, hogy nem bír vele. Ugyanakkor, folyamatosan be kellett kapcsolni a diffizárat, mert kipörögtek a kerekei. Döntsük már el, hogy melyik legyen!!!
    Az is lehet, hogy a fejlesztőknek nem megy a csuklós járművek fizikája. (SE!)

Van még egy, amitől kihullott néhány marék hajam.: Az új öttengelyes alvázának a vége úgy van kiképezve, hogy a vonószem nem a legtávolabbii ponton van, hanem jóval beljebb a keresztmerevítővel együtt. Azt mondod, hogy ez csak esztétikai hiba, de baromira nem. Tolatásnál nagyon is számít, mert kitámasztja a pót vonórúdját. (háromszögét) Ezáltal rontva az esélyeinket és ízléstelen!
    Tisztelt játékfejlesztő programozó matematikus-debil!
    Az rendben van, hogy nem értesz hozzá, mert nem ezt tanultad, de ennyire hülye ne legyél már! Ne legyél már ekkora MŰSZAKI ANALFABÉTA! Ha kérhetem?!?!? Ki látott már ilyet?!?!?!
    Még két lámpát is odabiggyesztett az istenbarma!