mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2250
    " "Forduljon a gyökér háromszor. Igaz, hogy semmi értelme, de addig is elvan!" "
    Az ST-MR mind erről szóltak csak ott unos-untalan ugyan azt Csak faszállítás volt....és ugyan oda kellett szállítani.
    Ha innen nézzük azoknak aztán tényleg nem sok értelme volt ,de mégis valamiért a mai napig népszerűek,ha nem is mindenkinek...
    Persze nem azt akarom mondani hogy ez most hogy így van ahogy írod jó mindenkinek sőt ,de nem kényszerít senkit semmire hogy tolja.
    Van aki pl az idő futamokat is rühellei...
    Mindenkinek a kedvére tenni nehéz lenne.
    Én speciel most már megfűszerezem olyanokkal a játékot hogy egy kocsi kimentéséhez felvonultatok olyan erőket amikhez aztán semmi szükség nem lenne ahhoz hogy pl: ezt a küldit teljesítsem,az alábbi képen lesz majd, (elvontatom azt csók),de így érdekesebb és kevésbé uncsi számomra ,az elszállítást sem a legrövidebb úton és a megszokotton teszem meg.
    Lehet így is tolni meg úgy is mint te, mindent egyszerre elszállítok ,hamar letudom a küldit és onnantól már uncsi is a játék....
    Zikz 5368 kimentése-emelése,trailerre rakása , elszállítása.
    Nem a legrövidebb úton jutunk el a célhoz...
    Felpakolni a trailerre sem volt egyszerű úgy hogy szállítható legyen...
    Ezt a küldit meg a hasonlókat kb 1/4 idő és erőfeszítés alatt le lehetett volna tudni...én így "teszem bele" a hard modot" többek között csak belső nézet(ez már az elejétől így van),napszakot nem váltok csak ahogy a játék megy,nincs recovery,tankolni csak a kútnál vagy a tanker trailerből,javítás is hasonló kép,de lehet ezt még fűszerezni,ugyan így majd anno a fahordást is lehet érdekesebbé tenni,valamelyest...
    Hozzá tenném a példámhoz amit felhoztam a kocsi kimentésére ,ha a készítők így oldották volna meg hogy csak is ilyen feltételekkel tudod elvégezni a küldit ,sírva menekültek volna az emberek a játéktól ,hogy nem máááá!!!
    teljes mértékben alá írom vannak hülye és idióta buta küldik ,de ennyi szerintem belefér...
    Nyilván így a Pass-ok vége felé fogy a kreativitás is a készítők részéről ,de annyira számomra nem tragikus....