mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2123
    Az egyik grafikai ficsör amiért annyit kampányoltál már belekerült,a víz elszíneződik olajfoltok jelennek meg a sár is felkavarodik ,de ezt mint ha korábban már láttam volna.,de ettől és még és a többitől ha véletlen be is kerülne amiket hiányoltál,,sem váltanál SR-re mert neked is elveid vannak ,ami nem baj csak,nem értem .....vagyis értem ,de minek azt keresni valamiben az elődökben benn volt ebbe nincs és talán soha nem lesz .
    Ennyi erővel senki nem játszana régi játékokkal mert nincs bennük az ami az újakban....de persze nyilván mindenkinek más más számít és kell egy játékba.
    Értem én hogy neked nem számít a grafika ,de egy olyan játékot az istenekbe magasztalni ami már a megjelenéskor is 10 évvel korábbi grafikával sem tudta felvenni a versenyt....nemez a lényeg de,nekem és még szerintem többünknek ez IS számít.
    Más:::..
    Nem értem hogy gondolták a készítők hogy a daruknak semmi hangjuk nincs....
    Úgy látom ez a hang kérdés ez a mummus náluk....
    Remélem azért majd idővel valamit faragnak alá,de igazából nem ez fogja eldönteni hogy mennyi fát rakok fel olyan helyekről amik a térképeken nincs is jelölve ,igazi felfedezés az erőben...itt ott lerakott rönkök ,az elődökből ez is átemelt.
    Ami az általatok említett "rossz fizikát" illet.
    A két új gépet ráeresztettem az új pályára ,de sokáig nem jutottak az első kisebb dagonyában benn ragadt mint kettő ,még saját magát sem bírta vonszolni...
    Nos ugye ezeknél meg kell szerezni előbb az upgradeket hogy legye össz kerék és AWD, igaz az egyikben a kisebbikben a képen sárga, volt AWD ,de a képen látod ott ragadt benn az is.
    Ja ez sem jó mert nem ragadhatna benn.
    De igen próbáld ki a MR-be is hasonló feltételekkel akár a zilka-t nem megy egy métert sem...
    Az új korábbi 2.pass-al kapott dlc járgánnyal tudtam csak kihúzni ,de olyan a talaj ahova mentem fáért hogy annak sem volt egyszerű max upgradevel sem menni.
    Most megrakottan nem tudtam kipróbálni itt az új térképeken ,meg kedvem se volt össze szedegetni a fejlesztéseket,majd idővel ,de nem láttam nagy különbséget az elődök és ezek között fizikában mikor elakadnak a sárban ,nyilván más ,de lehet csak ennyi ,sokkal nem rosszabb,
    Most végig felfedeztem a két új mapot,olyan újításokat és szállítási fuvarokat dolgokat (igazából még nekem se derült ki mi is lesz pontosan,mert a kiírás is béta még) ami nagyon is bizakodásra ad okot.
    Persze majd kiderül "mire is gondolt a költő" a játék készítő.
    Legalább is nekem mert valahogy nem köt le ugyan azt a fakockát szállítani A----B-be századszor is azért mert más a sár és másképp lapulnak a kerekek,de egyenesen nem tud haladni 40km/h-nál gyorsabban az összes kocsi csak kacsáznak mint a részeg sofőrök....ja ettől jó lesz egy fizika a játékban és reális akkor,egészségére mindenkinek....a járművek fizikája az irányítás mivoltában is kellene hogy jelentkezzen,de ezek szerint sokaknak így reális..
    Az azért érdekes hogy mindnyájatoknak most hogy azSR megjelent jött a megvilágosodás hogy vannak elődök is és azok akkor is messze jobban majd mindenben ami szerintetek számít.
    Gondolom a készítők a marhák hogy ennyit vesződtek a részletgazdag térképekkel,időjárással ,változatos fuvarokkal,stb stb...
    Következzenek a képek.
    Dagonya az új vasakkal...
    Az egyik új map...
    GrainWoods River
    Ugyan ott.
    Megy a "gőzös" de hova????
    Érdekes fuvar.
    A másik map.
    Black Badger Lake
    Ez a vonat egy küldi része.
    Megy a "gőzös" de hova?????

Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.12.31. 00:38:34