-
eta32 #2118 Én se vitaként hoztam fel .
Értelmetlen is lenne.
Itt nem erről megy a diskurzus, hanem a játék milyensége miatt...
Én a kormimat már régebben vettem akkor még 70-körül volt ,vettem mellé Saitek panel is kb.3 éve csak az Fs miatt ,de más játékoknál is hasznát vettem a mai napig használom,ahogy a kormit is.
Nyilván senki nem vesz 1 játék miatt,kormit,de a mai napig lehet venni még újat is ami nem több százezerbe kerül...és jó,de nálam több száz óra benn van már ,inkább úgy fogalmaznék több 1000
Van itthon egy joystick is ,de már rég nem használtam semmire.
Az Xbox controllert csak is azért vettem mert más jellegű szimekkel is tolom ,na meg ezt a fajtát minden játék szeret támogatja és használható vele ,ami nekem számít.
Már jó pár éve, anélkül nincs nagyon játék ami ne menne vele.
Teljesen értem a te szemszögedből a dolgokat, helytállóak a gondolatok, kifogások ,de olyan játékot a büdös életben nem fogunk használni ami minden igény kielégít és jó minden felhasználónak,muszáj még ha nehéz száj ízzel is kompromisszumot kötni ha játszani akarunk egy játékkal ,vagy egyeszűen Delete.
Itt egy jó kormi amit a mostani játékok közül mind támogat és száz alatt van,használtan garisat még ennél olcsóbban is ki lehet fogni.
De vannak ennél olcsóbb és más gyártótól.
G29
Vissza térve az SR-re mikor megláttam milyen lesz ,sok kétség merült fel bennem ,amikor elkezdtem használni még több, de azt tudom a mudrunnert nem fogom többet használni a spintirest még annyit sem,3 éve el sem volt indítva,nekem az amit nyújt és tud az SnowRunner kompromisszumokkal teljesen megfelel.
Sírhatnék én is hogy igen miért ilyen rosszak a hangok a váltót nem is említem ,meg ez is az is bugos és nem olyan mint az elődökben ,de nálam már rég felülkerekedett a sok plussz amit az SR ad az elődökhöz képest.
". És akárhogy is nézzük engem ezeknek a hiánya igen is vissza tartott eddig hogy megvegyem."
Nem kötekedésből ,de ha így gondolkodna mindenki hogy majd warezba eljátszogatok vele,annyit nem adok érte mert nekem annyit nem ér ,akkor senki nem csinálna játékot és nem fejlesztene új dolgokat...
Miért ??? mert nem érné meg úgy sem veszik meg...
Nem véletlen mindig a konzolokat veszik alapul helyezik előtérbe mert ott nincs Warez és megveszik van bevétel a készítőknek.
Ha a PC-seken múlna fele ennyi játék sem készülne és akkor mehetne a sírás ,ja a konzolosoknak csinálnak nekünk nem.
A készítők jól tudják ezt ,de mégis tolják PC-re is.
Ezt sem bántásból...... ,de sírsz hogy fáj az ujjad a controllerrel,nem támogatja a játék a régi kormidat,nem futnak rendesen a játékok kevés az FPS,mert gyengusz a hardver...
"Még akkor sem vigasztal, ha vannak olyan felhasználók mint Te, akiknek nem gond alkalmazkodni és ezt aplikálni. Én nem tartozom ezek közé a felhasználók közé, maradibb és földhöz ragadtabb vagyok annál, hogy egy új játék kedvéért a legjobb FFB kormányt vegyem meg 100K-ért. Már csak azért sem. Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy egy ilyen burkolt fejlesztéssel rá kényszerítsenek arra hogy több százezreket adjak ki olyan eszközökért amikre effektive nincs szükségem. De az sem mérvadó, hogy ha nincs "kedved" fejleszteni akkor b@zd meg felhasználó, görbüljön az ujjad, görcsöljön. Majd csak megveszed azt az FFB kormányt mert mi majd megmutatjuk mi a tutti fejlesztés ehhez a játékhoz. Köszi inkább Delete Game. "
Nos a fenti idézet tőled nagyon is okafogyottá vált,az én olvasatomban.
Senki nem kényszerít semmire ,sem hardver fejlesztésre sem arra hogy meg vedd.
De az én értékrendemben senki ne sírjon reklamáljon ha még a játék árát is spórolja inkább mindent lewazerol.....ennek fényében hogy is várhatná el valaki is hogy bármilyen hardver,fejlesztésre rákényszerítsen.
Inkább fejlesszenek a te régi és elavult gépedhez hardvereidhez játékokat...
Ez már vicc kategória....
A Mudrunnert is csak azért tolod mert ingyé volt az Epic-en vagy Warezba megvan,és ennél fogva az az isten....
A következő sorokat sem bántásból írom...
Van az a mondás persze nem teljesen ezzel a szöveggel de a lényeg ez... " Az MR és ST is a szegények sportja"
Még egy a végére.
"És akárhogy is nézzük engem ezeknek a hiánya igen is vissza tartott eddig hogy megvegyem."
Akkor honnan tudod milyen is valójában az SR????????????????
Képekből és vidikből.
Ja Warez ez is,nem veszed meg de elégedetlenkedsz.
Nos ezzel sincs semmi baj csak nem értem miért reklamálsz.
Bemész a kenyér boltba és lehordod a tulajt vagy az eladót mert sz@r a kenyerük,de úgy sem veszed meg mert sz@r,de akkor is miért sütnek ilyet.
Ja az hogy millió embernek jó aki megveszi,de neked miért nem sütnek olyat ami ,olyan ami régen volt ,de igazából elsőre azt sem vennéd meg hanem átmennél a szomszéd Mari nénihez aki megvette ,és előtte ott ingyé megkóstolod majd elmondod hoyg jó jó de neked nem kell mert....majd vissza mész a boltba és háborogsz tovább....