mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Yag
    Számos mondatoddal egyet is tudok érteni. Meg is értem azokat az érveket amiket felhoztál. Pl :
    "Ennél fogva miért is látnád a rönkök külön mozgását,EZ NEM FS...még erre a továbbiakban kitérek..."
    ez a "miért ne?" kategória. Nem FS párhuzamán, hanem annak tudatában és látványában hogy még a vezető fülkében lógó CB rádió kábelt is megmozgatták, akkor ezen miért nem csavartak kicsit ? Kár hogy csak arra futotta, hogy átvettek egy olyan elemet ami már ST-ben is működött. Dobozositott fa rakomány. Remek. Utólag megnéztem és tökéletesen igazad van. Nem változott semmi ... az elődökben is igy volt, és most is pont annyit tud ... mikor is jelent meg ST?2014. MD ? 2017 ... pár nap híján 2021 van. És azon megy a vállveregetés hogy hat éves fejlesztést át birtak másolni ? Brávó. Ez már fejlődés :) Tehát miért nem tudják megoldani ? vagy inkább csak nem akarják. Akkor nekem ne akarják valami újként eladni ami már hat éve igy van. Ez persze már csak az én kritikai meglátásom, annak a párhuzamán, ha más yutuberek megengedhetik maguknak hogy ennél profánabb dolgokat kritizáljanak akkor én meg azt engedem meg magamnak, hogy ezt az "apróságot" szóvá tegyem. Nem azért mert van mibe bele kötnöm, hanem mert jól esnek játék közben látni hogy fejlődött valami. Nem vitatkozva veletek, csak a tényszerűség kedvéért.

Az a szálas farönkös dolog már nekem is feltűnt, most vagy véletlen úgy vittem el egy szállitmányt vagy láttam róla videót és annak hatására vittem csak dobozositás nélkül nem tudom de megvan. Csúszkál mint fene.

Ja. Konzolokra irt gondolatod. Neked dupla hab a tortán, nekem sovány vigasz, hogy a játék konzolra készült, örüljek ha PC-n is megy és ezért nem lehet igy vagy úgy irányitani. Ez egy vicc. Miért nekem PC felhasználónak kellene alkalmazkodnom egy számomra teljesen idegen technikai megoldáshoz egy olyan játékban ami eleve PC-n kezdett teret hódítani magának?
    Pláne egy olyan játékban ami ordít a kormányért már alap verzióban is. Amikor konzolokkal játszottam ( néha ismerősöknél kipróbáltam) is furcsa és szokatlan volt a kontroller irányíthatósága. Mondom semmi gond. Ez konzol, ha nekik ez rendben van akkor hurrá. Nem is ruházok be rá üszvenszáz ezrekért. Ehhez képest még nekem kellene a PC-mre egy kontrollert rászerelnem, hogy úgy gondoljam jobb az irányításom egy korábban billentyűvel és kormánnyal játszahtó játékhoz ? Ez nálam nem fejlődés, ez visszalépés. Sőt, a PC-s felhasználók szándékos kicseszése és semmibe vevése. Még akkor sem vigasztal, ha vannak olyan felhasználók mint Te, akiknek nem gond alkalmazkodni és ezt aplikálni. Én nem tartozom ezek közé a felhasználók közé, maradibb és földhöz ragadtabb vagyok annál, hogy egy új játék kedvéért a legjobb FFB kormányt vegyem meg 100K-ért. Már csak azért sem. Nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy egy ilyen burkolt fejlesztéssel rá kényszerítsenek arra hogy több százezreket adjak ki olyan eszközökért amikre effektive nincs szükségem. De az sem mérvadó, hogy ha nincs "kedved" fejleszteni akkor b@zd meg felhasználó, görbüljön az ujjad, görcsöljön. Majd csak megveszed azt az FFB kormányt mert mi majd megmutatjuk mi a tutti fejlesztés ehhez a játékhoz. Köszi inkább Delete Game. Tudom, ki vagyok én hogy diktálja ? Senki. csak egy mezei felhasználó. De mi vesszük meg a játékot. És akárhogy is nézzük engem ezeknek a hiánya igen is vissza tartott eddig hogy megvegyem.

Ezek kérem már csak programozás kérdése lennének és ha még ebben sem képesek kiszolgálni a vevőt akkor mire örüljek ?
    Nem veled van vitám, megértem amit irsz, csak nem értek vele egyet. Semmi több. Ettől még tényleg jó SR szép, a jétékmenete megvett kilóra, sokkal jobb mint MR és ST de a fent leirtak miatt nem komfortos számomra a SR. Szerintem még akadnak páran akik lehetnek igy vele. Talán nem is véletlen hogy hanyagolom miatta a játékmenetet. Pedig jön a kisértés, csak eszembe jut az ujjam fájdalma és inkább nem klikkelek ár kettőt az ikonra. Lemondok róla.
    Majd azt mondom mint Eötvös bohóc : Ejjj , van másik !!! Maestro, Music! Cakk-cakk.