-
eta32 #2082 Nos igen elég bosszantó mondhatni "agyrém"
Ami a MR-illeti DLC terén mire gondolsz....???
Mert abban tényleg vannak olyan map modok hogy besírsz tőle ,van amelyik szinte teljesíthetetlen olyan akadályokba ütközöl ,hogy elérj A-ból B-be ,és ne fogyjon ki a benya stb stb...
Olyan terepviszonyokat kell leküzdeni hogy komoly logisztika kell hozzá.
Olyan ezen a téren soha nem lesz az SR.
Persze amennyire lehet a realitás talaján mert az SR-ben ezek a "zsírkő" csúszós sziklák stb azért valljuk meg irreálisak nem kicsit.
Kocsik terén ,modokra értem, is nagyon jól el van eresztve...sok olyan mapot toltam ahol mod gépek nélkül ,de még azzal is néhol kínlódás volt minden méter....
Főleg hogy ott ha hibázol ,nincs mit tenni kezdheted elölről vagy kimented,ha tudod,nagyon odafigyelős.
A steam ,műhely tele van jobbnál jobbakkal,én mikor toltam anno ,sokkal nem is végeztem mert mindig volt érdekesebb nagyobb kihívást jelentő és abba fogtam bele.
KB.10-15 most is be van töltve de már szerintem talán soha nem megyek rajtuk,de kitudja.
Több mint 400 órát letoltam,így rendesen benne voltam a sűrűjében,hídépítés, szálanként való fakihordás szállítás előtt ,kishajóval való faszállítás ,más agyagok szállítása,(nemcsak farönkök)
Volt olyan újra kezdtem a mapot mert annyira trükkösen volt felépítve az egész ,hogy rossz kocsikkal kellett kezdeni üres tankkal,persze a dagonya közepén elhelyezve és először mindet javítani ,feltölteni üzemanyaggal ,majd ha volt erősebb géped ,akár na nagy mostrumokat kivonnszolni a sunyásból ablakig érő vízben.
Nyilván a gyári mapok ennyire nem voltak elrugaszkodottak ,jók voltak azok is a maguk nemében ,de a mod mapokat messze meg sem közelítették.
Ezért is mondom a MR-be teljesen felesleges több DLC ,eleve a kutya sem venné meg ilyen mod felhozatal mellett.
A grafikát is elég jól fel lehet tuningolni egy progival,nyilván nem minden szín volt teljesen realisztikus ,de minden szín funkció ki be kacsolható ,volt ízlés szerint.
A ST-ben meg most farigcsálják a dlc-ket....
,vicc számomra ,de akinek kell vegye-vigye...