mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Sziasztok!
    El sem hiszem, jelenleg működik a map to map teleportációm úgy is, melyről sokat ment a vita itt a fórumon, tehát a kedvenc kocsimat a Ferightliner-t át tudom tenni pl Alaszkába! De higgyétek el sokáig ez nem volt így, egyszerűen azon régió garázsa valóban nem látta a járművemet. Hogy melyik frissítés/javítás óta van ez így nem tudom, mert előzőleg a sok probléma meg tuning-kredit veszteség óta ezt a portálásos dolgot alapból hanyagoltam a játékban, ezt jeleztem is többször az írásaimban. Legalább indirekt nehezítettem a játékot... Ha pontatlanul fogalmaztam esetleg, akkor elnézést kérek mindenkitől, mert ugye nem az volt a gondom, hogy nem tudtam teleportálni ( tudom hogyan kell ) hanem egyes kocsikat nem tudtam áthelyezni. Na mindegy, köszönöm mindenkinek aki tippeket adott/segített nekem ez ügyben!! Üröm az örömben, hogy végeztem a játékkal, a trailereket szedegetem össze, ez még azért ad jó pár óra kikapcsolódást a számomra, aztán picit más területre mendegéleg, elkezdem a TLOU 2 game-t. :)
    Ahogy ezzel végezni fogok ( 1-hónap kb ? ) újra nekiesek a SR-nek, és ahogy eta egy videóban megosztotta pár napja, különféle építgetős extrém feladatokat fogok megejteni. Mondjuk a nagy konténerekből kisebb épületet húzok/daruzok fel, vagy hidat építek. Szerintem jó móka lesz. :) Meg ahogy javasolta számomra, beszerzem idővel a DLC-et is.

eta!
    Én is észrevettem pár napja, hogy az út kijelölések jó pár esetben nem oda rajzolódnak ki ahová szeretném, hanem egyes területek ( trailer store stb ) felé hajlanak, ami haladás közben megtévesztő, könnyen másfelé indulhat el az ember. Amit megfigyeltem ezzel kapcsolatban, ezáltal orvosolni lehet a hibát: sokkal sűrűbben jelölj ki kék pontokat az adott útvonalon, főleg ott, ahol a téves " elhajlás " megtörténik. A ritkábban rakott pontoknál hajlamos most a játék megzavarodni, főleg ha hosszabb az útszakasz. Remélem így jó lesz.
    További jó, és mérgelődés mentes játékot kívánok nektek! Azért még jelentkezni fogok, nem tűnök el véglegesen innen a fórumról. ( sajnos mi..!? ) :)
    Sziasztok!