mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2075
    Nos ha úgy vesszük az egész játék egy agyrém...
    Az elején erős kompromisszumokkal játszható volt ,most már csak kisebb beletörődést ,megalkuvást kell tennünk hogy érdemben tudjuk használni.
    Vegyünk csak egy példát a legutóbbi javításra fókuszálva.
    PC -kormány vezérlővel használva,a következő problémát a minap konzolon is tapasztalta valaki,azért tudom ilyen jól mert majd napi szinten olvasgatom a hibajelentéseket.
    A nyáron nem, több hónapig ,mert nem is játszottam annyira bugos volt, számomra értelmetlen lett volna folytatni,így nem érdekelt mennyire bugzik.
    Nos vissza térve a példaként említett 1 bugra a sok közül amit legutóbb kaptunk a játékkal kb 1 hónapja és a mai napig nem lett javítva ahogy a többi sem ami ennél sokkal "játéktörőbb".
    Ez a bug előtte soha nem volt.
    Most kaptuk "bónuszként" ,hogy ne legyen annyira egyszerű az életünk a játéknál.
    De mondok még párat ami hirtelen eszembe jut.
    Ha egérrel a menüt görgetném le akkor nagyítja a mapot is egyszerre,ez állandóan jelen van a következők amiket írok random, ha kijelölöm az útpontokat akkor ha gyár,üzem tankoló állomás,stb,közelébe szeretném elhelyezni az útra,mindig oda teszi nem az útra ahova szeretném,van hogy arrébb akarom húzni a pontot akkor ottmarad az egyik és nem tudom arrébb húzni csak ha törlöm..
    Ha a térképet szeretném arrébb húzni egérgombbal mindig kijelöl egy pontot,ez is állandóan jelen van,tovább nem folytatom ,elég ez is úgy érzem.....WTF!!!!!!!!!!!!!!!
    Nos fókuszálva arra amit el kezdtem ,mondani.
    Elindítom a játékot majd mikor a menühöz érek és betöltötte a játékot odáig ,már NINCS hang az összes hang nullázódik.!!!!!!
    A menü hang beállításoknál lehet ,minden alkalommal a 6 csúszkát újra és újra beállítani,na ez egy agyrém....
    Az más kérdés hogy találtam rá alternatívát,ami egyszerű és nagyszerű, betöltésnél húzogatni kell az egeret ide-oda míg forok a betöltő kerék...
    Mind ez nem csak G27 kormival produkálja,a fórumon nyitottam erre topicot,volt is rá reakció több felhasználó is találkozott ezzel a buggal különböző vezérlőkkel.
    Ja igen controllerrel (xbox) egérrel nincs ez a bug.?????
    Nyitottam egy topicot, itt videóval részletes leírással jeleztem a bugot.
    Jött is rá a szokásos sablon szöveg (készítők részéről),mint ha valami robotok válaszolnának és azt a 2-3 választ cserélgetnék újra és újra...(ez nem csak az én véleményem)
    Írjam le a kódot,ez meg azt másolja ide-oda meg stb stb...
    Beírtam nem csak én, el kellene indítani a játékot és saját maguk is látnák a hibát ,hibákat ,de ezek szerint még erre se nagyon veszik a fáradságot.
    Magyarán s@rnak a fejünkre.
    De mondok jobbat amit ugyan itt a hivatalos fórumon valaki felvetett pár hete hibaként és a megjelenés óta benn van ,de mivel gondolom kevesen használják ,vagy inkább használnák ezt az opciót nem kapott figyelmet a készítők részéről ,de sajnos más sem nagyon.
    Ha HUD-ot kikapcsolod nem működnek dolgok a játékban,sok mindent nem tudsz vezérelni használni.
    Na itt a készítők még csak nem is reagáltak ahogy elég sok ilyen bugra sem.
    És igen nagyon sok bug csak és kizárólag PS4 en konzolon,jelentkezik,aki olvassa a fórumot az tudja...
    A miértre szerintem a készítők sem tudják a választ nem hogy mi....
    Azt meg hagyjuk hogy valami korábban akár több hónapja működött.
    Itt ha valami működik azt is elcseszik simán,jó példa erre a daru vezérlés.
    Ha kilépek akkor bezárja az egészet ,megint pici menüt megnyitni ,lefelé görgetni és akkor tudom kikapcsolni,bezárni a darut.
    Ez is hibátlanul működött a legutóbbi javítás előtt.....
    Igen ez egy agyrém,de használható....