mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2067
    Gondolom emlékszel mikor a minap írtam hogy messze nem kerek még a multi része sem a játéknak.
    Azt írtad ,nálad minden rendben" 3 napja toljuk haverral coopban, eddig nem volt gebasz. "
    Nos akkor megérkezett....lesz ennél még "cifrább" is,csak várd ki a végét,mikor eltűnik az összes mentésed vagy a kocsiid....
    Én nem csodálkozom,rajt azok után amiket a focus fórumon szoktam olvasni a multiról.
    Igaz engem annyira nem érdekel nem multizok,(főleg hogy csak a gond van vele...)csak néha olvasok bele néhány topicba...
    Ezen része és a mod része is felejtős egyenlőre az tuti.
    Ahogy olvasom a modokkal is nagyon nincs minden rendben ,sok usernél ez okoz problémát ,úgy hogy talán nem is gondolná.
    Ezért is nem használok egyet sem,de nincsenek is gondjaim,legalább is miattuk.
    A konzolosoknak most próbálják belefaragni a játékukba,a mod opciót....mikor még a PC-seknél sem műkszik úgy ahogy kellene....
    Hosszú folyamat lesz ez a multi mire normálisan működni fog szerintem....
    Ahogy a mod kérdés sem pár hét alatt fog megoldódni ,ha egyáltalán meg fog.
    Mikor még az alap játék fél évvel ezelőtti alap funkciói sem működnek vagy csak bugosan....
    De gondolom (csak feltételezés) az év elején már bejelentik a Pass 3-at mikor még a 2 is félkész bugos...
    Hogy legyen mivel nyugtatni a népet.....