eta32#2061
Nos akkor csak igaz az hogy a PS verzió ,még mindig eléggé bugzik,ezen része tuti.
Nagyon én sem alkalmazok irreális átviteleket más régiókba,teleportokat a garázsba meg egyáltalán nem .
Jó nem mondom a legelején michiganben párszor ,de azok is inkább amolyan türelmetlenségből adódók voltak...
Most is Alaszkában két kamionom felborult,majd egy harmadikkal 2 térképen keresztül át indultam talpra állítani mindkettőt.
Nyilván belsőből nem könnyű megítélni mikor van az a pont amikor már eldől oldalra,de ettől legalább még nehezebb és reálisabb....
Külsőből már nem is nagyon megy a vezetés csak kacsázok ide-oda....nyilván tolatásoknál és elakadásoknál,mentéseknél sokszor muszáj alkalmazni.
A MR-nél sem voltam nagyon oda a külsőtől ,de ott a belső eléggé használhatatlan volt több szempontból is.
Akkor neked már sok újdonság nincs hátra,majd kimaxoltad az egészet.
Szerintem Imandrát érdemes lenne megvenned,van benn kihívás bőven nehéz is sokkal jobban mint az előzők,utak hiányában,persze ízlés dolga,az új Yukon (Canada) térképen meg sokféle küldi lehet érdekes és a táj is nagyon ott van ,eléggé nehéz is változatos,persze ott még sok a javítani való a készítők részéről...