mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #2060
    Na igen ezek az odaviszem és pakk felépülnek a dolgok ,hát ja,de ez ilyen.
    Ma is ,de már máskor is előfordult velem hogy rá kellet pillantanom külső nézetből mibe is akadt el a kocsim eleje,látom ám egy fa keresztbe,oké de miután az egyik kerék leküzdötte ,utána a többi úgy ment át rajt mint kés a vajon ,csak vaj nélkül ,mint ha ott sem lett volna a fa...
    Ezért is jobb belsőből tolni ,legalább nem látom ezeket az anomáliákat....
    Azért a készítők védelmére legyen mondva ,ha picit is nem figyelek ,gyorsabban neki megyek valaminek,úgy kapok defekteket hogy csak na....pedig nem is gondolná az ember....most hogy Alaszkában nyomulok volt vagy 3-4 defektem...pedig még pár km-t le kell tolnom,persze nem állítom hogy reális de azt sem hogy nem,belsőből nem mindig látom minek is döngetek neki sokszor..legalább van valami,és befolyásolja a menetteljesítményt.
    Ahogyan ,ha nagyobb kövekre szaladok rá nagyobb sebességgel ,szórja a sérüléseket.
    Szerintem ezen részét elég jól megcsinálták.
    Ha olyan komolyan venné a sérülés büntiket ahogy a MR Hard módban ,a játékosok több mint fele sírva menekülne az tuti...mondjuk amióta szigorodott ezen része és a sár dagonya nehezedett sokkal jobban élvezem....nem lehet mindenen teli gázon csak úgy végig hajtani.
    Persze ha lépten-nyomon kijavítja az ember a kocsikat akkor oké.
    Én csak akkor javítom ha nagyon muszáj vagy olyan helyre érkezek ,inkább lassabban vigyázva megyek,persze nem mindig sikerül...

Ami játékokról írsz ,mindegyik félkész vagy az sem,komolyabb karriert nem lehet bennük letolni így ,nem igazán mozgatnak meg.
    Persze ökörködni el lehet velük,de...