-
Oldgamer #2059 eta!
Meg fogsz lepődni: továbbra sem működik a régiókon belüli teleportációm, tegnap este kipróbáltam...sokadjára is úgy, ahogy alattam a " kolléga " javasolta. Megköszöntem neki előre a tippeket, gondoltam valóban én bénáztam előzőleg. Nem található sehol a garázsban a járművem amit pl Michigan-ben eltároltam, majd Alaszkákban szerettem volna használni. Ki is van írva fent a listán ( nálam ps-en ) hogy az adott jármű nem használható az adott térképen )
Ezt hinnéd?
Ha egy járművet megvásárolok pl Michigan-ben, feltuningolom ahogy kell ráköltve nagyjából 50.000 kreditet, majd ezt a kocsit át szeretném vinni Michiganon belül ( nem más régióba ) egy következő ottani térképre/szakaszra, akkor a garázsból kijőve nem a feltuningolt kocsit látom a placcon, hanem a " nyers " gyári járművet. Még a színe sem egyezik azzal amit előzőleg kreáltam neki!! Visszaportálva a kiindulási garázsba szintén a gyári állapot jelenik meg, vagyis elveszett a ráköltött kreditem, kezdhetem elölről a tuningolást!! A játék kezdetén mikor minden egyes pénz ( kredit ) számított, hiszen alig volt pénzem, emiatt a portálások miatt kb 80.000 kreditet buktam összesen, tehát a rossz tapasztalatom miatt volt, hogy nem is alkalmaztam a jármű áthelyezéseket másik térképre, magammal csesztem volna ki. Ez a veszteség a mai napig megvan, nem hiba volt, ilyen a játék. ( nálam )
Viszont szerintem ebből kiindulva egy nagy piros pont a részemre értve, hogy ezen megnehezített megoldások végett tegnapra 98%-on állok az össz-feladatokat értve, maradt 2 db task időmérő feladat, aztán elvileg game over. Azaz 2 db jármű elvileg még felfedezésre vár... de ugye minek, nincsen sok jelentősége. Az elhagyott trailereket is mind összeszedtem mindegyik térképen.
A linkelt videón csak passogtam amit látok, vannak valóban fanatikus emberkék! Ha végeztem mindennel, lehet én is kreálok valami hasonlót.
Ja: olyat csináltam többször, hogy egy hosszú platós trailerre felhelyeztem 4 db scout fuel trailert, majd a kicsi saját darujával lepakoltam őket az adott térképen, egyfajta mobil tölltőállomásokat létrehozva. :)
Ezt elfelejtettem: vajon mi értelme van annak, ha a legjobb/legerősebb járművet át tudom vinni minden régióba elvileg !? Hol marad akkor a lényeg, a kihívás? Akkor sem éltem volna ezzel a lehetőséggel, ha a játék engedte volna a részemre. Ahogy a garázsba való visszateleportálásokat sem vettem igénybe soha, csak 2× a játék legelején. ( mert buktam a tuning pénzeket, egy kocsim volt összesen, nem volt mivel kimenteni a járgányomat ) Új játékot meg nem kezdtem 2-hét beleölt idő/meló miatt. Ezután kezdtem óvatosan, megfontoltam játszani, úgymond életszerűen.