-
Yag #1984 Szerintem a legtöbb ilyen nehezités fejben dől el. Mennyire vagy hajlandó következetes lenni. Megteheted-e de nem teszed. Vagy meg se teheted mert nincs rá lehetőséged ? Régebben a játékok egy része azért volt nehezebb (szerintem) mert még csak opció sem volt rá, hogy "csitelj" . Kifogyott a benya? Visszarugatni garázsba ? Ehh. Cipelheted a kannát bakker. Vagyis addig vonszolod a tartálykocsit, mig fel nem töltöd stb. Emléxem anno Spitires úgy indult, mehetsz terepen jobbra balra, sárban ... azta, milyen jó fizika ... de klafa ...na végre valami ami olyan ... oké. És még ? ... őőő ...
És lett bele : vigyünk fát egyik helyről a másikba. A legkisebb közös többszörös, jó fizika, elfogadható grafika, változatos terep. De tartalom effektive nem sok. MR se fejlődött sokkal tovább. Csak szebb lett és több az autó. Mert igény volt rá. SR abban több és jobb, hogy van benne "tartalom" és hangulata, miliője a "csomagolás maitt" szépek a fák ? A viz ? A dombok ? Az erdők ? A becsillanó lemenő nap? A naplemente ? Az éjszaka ? ... vihetsz Ából Bébe, mehetsz, épithetsz, kereshetsz, vontathatsz, gyűjthetsz, mi kell még ? El kell ismernem jól van csomagolva. Próbálták a legnagyobb közös többszöröst elérni, nagyobb közönséget megfogni a csillivel. Van jobb fizikájú off-road game ? Van, szebb ? Hááát ... több tartalommal ?
Valahol itt a lényeg.
Megnéztem amit Oldgamer linkelt Top 5 off-road gém videót. Hát ...
Pure Rock Crawling : Unalmas egysikú terep, lebegő sziklák, 5 perces kihivás megmászni pár sziklát, cserébe ránézésre rendben lévő fizikával.
Spintires-MR tudjuk. Bár főúton teperni egy kamionnal nem túl látványos. Ennél jóval több van benne.
Beaming Drive: Ki fogom próbálni már csak azért is mert már csak ezt nem próbáltam ki ebben a témában. Rénézésre a környeztre itt sem forditottak sok figyelmet inkább gyanitom a fizikára mentek rá.
SR meg tudjuk.
Még ajánlanám ezt a videót : Evo off-road game 2008-2020
Szerintem SR azért is a legjobb ebben a témában, mert nincs is más ami jobb lehetne ... tartalom, grafika, fizika sikon megkapunk mindent amit elvár az ember egy ilyen játéktól ... fog ez még fejlődni mert kénytelenek, ha piacot akarnak és új játékosokat. Az inger küszöb folyamatosan változik. Csak birjuk kivárni :)