mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Sziasztok! Köszönöm szépen a kielégítő, és részletes beszámolóitokat a kérdésemet illetően! :) No, ahogy olvastam tőletek, a célkövetés valamint a napszakváltás hiánya/ milyensége az ami nehezítette igazán a játékot, esetleg még a kocsihibák kiosztási rendszere stb..

Józsi! Igen, hazudnék ha nem próbáltam volna ki kíváncsiságból a láncos abroncsokat, de mivel valóban nincsen egetrengető különbség, emiatt hanyagoltam is. Azt hittem bennem van a hiba, hogy nem tapasztaltam jelentős javulást a tapadásban...de akkor nem én vagyok ügyes, jobb a sima gumi havon. ( jég meg alig van ) Most csalódtam magamban. :)

Aborg!
    Bizony, egy olyan nyílt világú RPG amit írtál kibékülnék vele! A Cyberpunk vezetési élményében ne bízzál nagyon, nem kimondottan jó az amit látni belőle előzőleg, de remélhetőleg javítanak rajta. Meg nem a vezetési élményre lesz kihegyezve a játék, ezt a készítők nyíltan ki is emelték. Kár hogy belső nézetes, azokat nem szeretem, viszont sokan meg pont ezért rajonganak a hasonló művekért.
    Ezt lehagytam, ebben sokat " csalok " a Snowrunner-ben. A napszakokat szoktam változtatni galád módjára, sötétben ritkán nyomulok. Külső nézetben nagyon keveset látni a talajból, ez a belső nézeti verzióban nem érvényes csupán, annál nappali a fényhatás. Viszont tudjátok mostanra, én árkádosan tolom.