mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #1978
    Nos ...
    Kicsit nehéz mert alapon ,nem hardon soha egy métert nem tettem meg ,talán a menübe néztem be a könnyítések miatt ,hogy mik is .
    Ha valami kimarad az alábbi felsorolásból akkor sorry ...rég toltam már a MR.
    Kicsit fura volt de attól volt hard az útvonal jelző hogy a kijelölés ugyan úgy volt mint most (a jelölő pontok), enélkül végig ki volt jelölve egy vonallal az útvonal amit a map menüben bejelöltél.
    YT.vidiken ha érdekel látsz róla...
    De mégsem egészen mert mindig az iránytű mutatta meg azt a helyet ahol a következő jelölő pontod volt amit a mapon a menüben kijelöltél
    Ennél fogva az egyik szemed mindig az iránytűn kellet hogy legyen..ha nem akartál eltévedni....
    A váltót manuál "H" kiosztást tudtad manuál kuplunggal használni. Ez ami rettentően hiányzik főleg hogy kormival tolom.
    Nyilván alapból is ,de ott ha jól tudom automata volt a kuplung ,de talán a váltások is...soha nem használtam....a könnyített modot.
    Ha nem jól használtad a kuplungot vagy váltottál ,simán lefulladt és szórta a motor hibákat amiből nem volt sok tartalék némely kocsinál.
    Asszem az sérülési modell is szigorúbb volt.
    Valami nehezítés a tankolással is volt, vagy a garázs elérhetőséggel...
    Na a lényeg, nem véletlen követelik a hard játékosok ezeket a funkciókat,köztük én is.
    Egy ha elkezdtél egy mapot hardon akkor az az volt ,nem tudtál váltani könnyűre csak ha új mapot kezdtél .
    Ja igen végig kellett "ülni" a napszakváltást ,nem lehetett állítani-váltani,de ilyen mint az SR-ben közel sem volt.
    Úgy hogy ezen a téren ez egy árkád,a váltót már megbeszéltük az egy fos még automatának is,nem csak én mondom a fórumban is van róla több topic is.
    Ha elakadtál semmi segítséged nem volt csak te magad ,ott "rohadt" meg a kocsi ha nem bírtál vele,vagy kezdtél egy új játékot,mapot elölről...
    Ha valami kimarad majd aki emlékszik és így játszott kiegészít.
    Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.11.30. 16:43:25