Oldgamer#1972
Aborg!
A szidás mint jelző nem megfelelő, összehasonlítottam a látvány-fizikai hatásokat, és azt tapasztaltam amit jeleztem alább. Igazad van, hogy élethűbb a MR, de ha a sár tapad ahogy kell ide-oda, de az vattacukornak hat látványban, a színek fakósága pedig szemmel látható, akkor személy szerint hiába az élethűség, nem hat annak. Egyébként a grafikai hiányosságait a játéknak szerte a fórumokon szóvá tették a játékosok, gondolom emiatt tették szebbé a SR-t a készítők, igaz ez a fizika kárára ment. Tegyük hozzá, nem azok csinálták a SR-t akik a MR-t. Simán összhangba lehetett volna hozni a két fontos tényezőt, vagyis fizikàt a kielégítő grafival, a kettő nem szabadna hogy kizárja egymást. PC, meg egy erősnek mondható Ps4 pro konzol között ekkora minőségbeli különbségnek sem szabadott volna lenni, főleg hogy kicsivel még drágább is volt a konzolos verzió. Ezt igazságtalanságnak tartom.
Összefoglalva: a lényeg, hogy összességében meg vagyunk elégedve a játékkal, a sok javítással mostanra egy nagyon jól vezethető, és élvezhető szimulátort kaptunk. A játékosok elvárásai mindig különböztek egymásétól, így egyetértés ez ügyben soha nem várható, elég csak megnézni más gamek esetében a fórumozók véleményét egy adott játékkal kapcsolatban, megy a harkiri ezerrel...sajnos. Tegnap akciósan beszereztem a TLOU 2 játékot, kíváncsiságból elindítottam ( még nem kezdem el végigjátszani ) és az a részletgazdag grafikai minőség egyszerűen állleejtő! Szóval a PS4 pro nem gyenge masina, a játék készítőin múlik, hogy mit engednek nekünk láttatni.
Làsd ps5, melyeknek indító játékaitól nem vagyok elragadtatva, viszont várhatóan 2-év múlva már nem fogunk hinni a szemünknek.