mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Szia eta!
    Köszi a terjedelmes viszontválaszt, nem volt hiábavaló a részedről, mert sok dologban egyet kell értsek veled. Felhívtad a figyelmemet egy nagyon fontos momentumra, miszerint ugyanazzal a játékkal játszunk, de nem ugyanazt látjuk, illetve tapasztaljuk! A PS-változat minőségben nagyon eltér a konzolosokétól, sajnos az utóbbi kárára. Pedig maga a PS4 pro konzol elég erős lenne alapból ahhoz, hogy szép megjelenítéssel fusson rajta ez a game. Kicsi jó hír, hogy a legutóbbi frissítéssel/beállítási lehetőségekkel kb 20-30 %-al csinosabbá vált a látvány. Ami tény, a belső nézet maradt ( nem csak a jármű műszerfalára értem ) PS 3-as szintű grafika, emiatt sem tudnám hosszabb ideig belső nézetből élvezni az irányítást, jó kormány ide-vagy oda. Apropó erő: PS-konzolokra van jó pár olyan játékom, melynek grafikai/fizikai minősége vetekszik egy jobb PC -n látható játék látványával. ( The last of us 2, Red dead redemption 2 stb ) Sajnos a készítők a Snowrunnert konzolokra hanyagul alkoták meg.
    Igen, a kerekek nyomvonala pár óra erejéig megmarad, nem véges, nagyjából elég is.
    Más: tegnap belefutottam egy olyan bugba/pályahibába, hogy csak passogtam, így 4-hónap alatt még nem jártam, igaz számos YT-videót azért láttam ezzel kapcsolatosan. Egy OIL RIG fúrószárat cipeltem, mikor is az egész szerelvényem mintha aknára hajtott volna, a levegőbe emelkedett ( robbant ) majd szerteszét szóródott. Autó az oldalára esett, a trailer ebbe félig belegabalyodva imbolygott, a fúrószár pedig egy fákkal szegélyezett árokban landolt fejjel lefelé. Ennek a " balesetnek " az orvoslása netto másfél órát vett igénybe. Mivel a game végén járok nem bosszankodtam túlzottan, mert a kimentés elég élvezetesre sikeredett, még tetszett is. :) Az összes pálya feladatainak 87 %-át mostanra teljesítettem. Remélem párszor a " terroristák " még fel fognak robbantani... :)