mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Oldgamer
    Eta!
    Utólag gondoltam, hogy reagálni fogsz a belső nézetes megjegyzésemre, és nem kimondottan egyetértő szándékkal. Nem az volt a célom, hogy a belső nézetben játszó gamereket megbántsam, hiszen talán emlékszel, volt alkalom itt a fórumon, mikor ( talán neked ) külön is gratuláltam a belső nézetes vezetésedre/ tolatásokra stb! Ez most sem változott. Kicsit félreértettél. Kormánnyal jobban érezni ezt a játékot ez tény, viszont amire értettem a fizikai hatásokat az nem más mint amit írtam, vagyis ..." azok látványát illetően" Vagyis a megjelenített fizikai hatások látványára gondoltam, külső nézetben.
    Sorolnám a fèlreértések elkerülése érdekében:
    - a kerekek nyomvonalának lenyomata mely megmarad, nem tűnik el még később sem, többször alhaladva az adott útszakaszon pontosan látni hogyan gyűrődik a sár, merre érdemes haladni hogy könnyebben haladjak.
    - rugózás, kerekek, daruk billegése/mozgása, rakományok elmozdulása és egyebek.
    - farönkök eltolása, elroppantása a kerekek által, kövek elsodrása illetve elgörgetése.
    - kisebb jármű sérülések, kasztni bekoszolódása, a kocsink díszítésének látványa.
    Szóval ezek a látványelemek belső nézetben nem, vagy csak korlátozottan láthatóak, nagy részük nem érezhető kormánnyal. Mivel a Snowrunner árkádos vezetésre lett tervezve ( ezt ki is jelentettétek többen is ) emiatt írtam azt, hogy fontos, miszerint a fizika mellett a grafika is fejlett szinten legyen jelen ebben a játékban, meg az elkövetkezőekben remélhetőleg elkészített játékokban.
    Továbbra is állítom: belső nézetben való vezetésnél kevésbé fontos a részletgazdagság az adott játékosoknál, nem is igen szokták ezt kiemelni a kritikáiknál. Nekem nagyon fontos a grafi minősége, akkor tudom élethűen elhinni azt, hogy én vagyok ott az autóban, nem csak egy pixel emberke. :)
    Úgy is mondhatnám, a beleélési faktor részemre akkor van meg teljes mértékben.
    Ui: minden tiszteletem a belső nézetben vezető játékosoknak!