Jóózsf István#1912
Inkább nem barkácsolom szét. Elfogadom a kihívást. Lassan megszokom, hogy ez a játék ilyen és kész! Így is - úgy is végigjátszom, csak így több lesz az anyázás!
Amúgy a küldetésekről mi a vélemény. A targoncás valahogy nálam mintha inkább egy ballépés lenne. Már a jücsübökben sem értettem, hogy minek nekünk villás emelő, aztán amikor kipróbáltam... Te jó ég! Ezt a szar munkát!?!?!?! Naponta több órát targoncázok a "gyárban". Azt nem vártam, hogy élethű legyen, de ez... Az életben a targonca (Már a villás) az ember kezének a meghosszabbítása. Szinte érzed amit csinálsz. Az igazi gép él a kezeid közt! EZ MEG???!?!?!? Vagy haladsz, vagy mahinálsz és azt is nyögvenyelősen. Arra sem sikerült igazán rájönnöm, hogy hova döfjem a villát! Szerintem ha most törlik a játékból, akkor talán nem lesznek nagyon leköpdösve.
Ami még felkeltette az érdeklődésem, de már 7.0-nál, hogy a gyári küldetéseknél mintha elgurult volna a fejlesztők gyógyszere! Most belekezdtem a bánya újranyitó céges küldetésbe, ránéztem a feladatokra és fennakadt a szemem! Tényleg ennyit kell küzdenem? OK küzdjünk! Na de abban mi a küzdelem, hogy hatszor kell végigmennem oda - vissza ugyanazon az útvonalon? És ez még csak a második küldetés a többit meg sem néztem!