RedRiot#1832
Új helyszín hogy tetszik az uraknak? Új járművek?
Nekem eddig bejön, a beszakadó jég különösen. Egyébként elég küzdelmes map (nyilván nem a BTR-el átgázolva rajta :). Az új autók közül a GAZ 66 klón nem rossz, de pici a tankja (110l) a Ford meg upgrade nélkül harmatgyenge és csak a hátsó kerekei vannak meghajtva.
Nem kicsi a map, és benzinkutat még nem találtam, ezért a fogyasztás elég fontos. A nyolckerekű Azov (a kisebb, valami 80.000 pénz asszem) meglepően elemében van itt, ezért bár nem scout, de azzal derítem fel a térképet. Lassú, de 350l a tank és a fogyasztása is baráti.
Egy valami nem tetszett: a Gaz 66-al mentem egy ipartelepen egy igen szűk helyen, és ilyen fémhulladékokon át ment az út. Mentem kb 10-el, erre bumm, vagy 100 pont futómű sérülés :O Az OK hogy ha egy sziklán átmegyek hatvannal akkor szétütöm az autót, de ez elég fura volt. :/
Ettől függetlenül zsír a DLC, ha tartják ezt a minőséget nálam sokáig kedvenc lesz a Snowrunner. Remélem jönnek majd klasszik szovjet vasak is a Mudrunnerből: Zil 130, 131, KraZ 255, Ural 375. Hát ha még egy terepes IFA is megjelenne... :)
A következő játékban (esetleg egy még be nem jelentett DLC-ben) pedig érdekes lenne egy dél-amerikai vagy afrikai dzsungel map.