mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #1766
    Mennyit multiztál eddig???? Mivel az alábbi vidi (1764) is arról szól....
    Ja ,nem érzem hogy nagyon nyugalomra lenne szükségem ,mivel nem használom a multit ,de ahogy olvasom látom,egyenlőre nem is nagyon lenne még mindig értelme.....
    Nem betazok mivel már támogatja a rendes játék a custom kormány beállításokat és ami a lényeg a kormány FFB beállításait.
    Így már olyan vezetni, sőt ,ha nem jobb mint a MudRunnert...
    Most hogy minden kőre ha rámész érezni a kormin,a fákon még most is némelyiken átmegy a kerék, a kormány FFB nagyon jól vissza adja mi is történik a kocsival...
    Nem találkoztam áteső rakománnyal (eddig) ez is egy okkal több hogy a rendest toljam.
    De annyira jó hogy inkább hagytam az eddigi előre haladásom , ami eddig 15-ös szint és kezdtem egy újat mivel így az elejétől kihasználom a kormi adta lehetőségeket.
    A manuál "H" váltó azért hiányzik még,de ezt is megoldottam,persze ez csak rész megoldás ,az összes váltási lehetőséget ráraktam a "H" váltó kiosztásokra...
    A korábbi "1762" hsz-ban is azt szerettem volna leírni megmutatni ,hogy milyen volt az elejéről kezdve,de szerencsére azóta nem találkoztam ezzel a buggal ami a képeken is szerepelt.
    A gyengébbek kedvéért akik nem tudták értelmezni amit írtam,leírom még egyszer (nem rád értem) NEM azért kezdtem új játékot mert elveszett az előző ,javítás előtti játékom.
    Azt simán folytathatom,a javítás után,bármikor ,ja igen és NEM kellett semmi betát sehonnan átmásolni sehova.
    Semmi dolgom nem volt csak elindítottam az 5.1 letöltése után és minden mentésem ott volt ahol kellett a játékon belül is az első slots-ban.
    Van akinek ez így nem ment így inkább másolgatott ide-oda minden félét....

Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.06.10. 07:49:11