mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #1728
    Nos nem csak a kezdőknek okozott fejfájást Pl. melyik áru melyik, a piktogramok nagyon gyenge megvalósítása,az elején hidd el mindenki küzdött vele ,ahogy azzal is hogy most akkor mit és hova-honnan kell szállítani,sokszor nem volt egyértelmű,de idővel rájön az ember.
    Mint írtam korábban,pl: ha nem nézel utána nem biztos hogy egyszerre rájössz hogyan is lehet feloldani némelyik átjárót...(orosz map1-ről a 2-re) vannak furmányos megoldások.
    Hogy ezekre magadnak ,kell rájönnöd vagy le van írva előre minden ,hát ki tuja melyik a jobb,mindenki döntse el magának.
    Én szeretem a ha fel kell fedeznem valamit vagy utána kell hogy nézzek,itt-ott...
    Egy másik példát hozok fel: a G27 kormit alapból nem támogatta a játék (most már a custom szekció működik PTS-ben ),pedig nagyon sok usernak van ilyen.
    A hivatalos fórumon is fél megoldások voltak rá.
    Én a magam erejéből megtaláltam a jó és működő drivert ,amivel úgy működik mint a MudRunnerban.
    A készítők is idő közbe a menüt javították hogy a customban is lehessen használni a G27-et.
    Tegnap a hivatalos fórumban leírtam akinek ilyen gondja van, az mit és hogy csináljon és működni fog.
    Egyenlőre még csak a PTS-en ,de állítólag a jövő héten megkapjuk a véglegeset és akkor már abban is benn lesz a jó.
    Igazából mindig igaz a mondás "magad uram ha szolgád nincs" ráment pár órám de nem bántam mert most be tudom állítani a profilerben olyanra mint az elődöknél.
    Mellesleg egy félkész játéknál hogy is várhatná el valaki is hogy még információkkal is el legyen látva....