Nem arra gondolok hogy ne rogzitsuk az arut hagy csuszkaljon. Gondolom ti ujoncok vagytok, ez az elso "Spintires" jatekotok. En arra gondoltam amikor a szallitott hosszu fak fizikajarol irtam hogy lerogzitve is van fizikajuk. Nem nagyon talaltam igy hirtelen errol jo videot, csak ezt (sajna elegge rangatja a kamerat), de valami azert latszik, oldalba is gordulnek, hanem fel le is rugoznak. :
Kereshettek a farakodasrol is valamit, vagy a legjobb ha kiprobaljatok a Mudrunnert, meglatjatok magatok.
Ezek szerintem igenis a forum temajahoz tartozo dolgok, miert is ne irjuk le azeszreveteleinket. Foleg a Mudrunnerral valo osszehasonlitgatas jogos, hiszen ez az utodja.
Ha kerdesetek van, nyugodtan kerdezzetek, ha valaki tud akkor segit. Magamtol mit is irjak? Ha lejjebb olvasol talasz olyan hozzaszolast is amiben megosztom ha valamire rajovok (peldaul a kuldetesek parhuzamos vallalasarol irtam nemreg. Vagy esetleg aki nem jott ra a garazsban levo folosleges alkatraszek eladasara:
ha a garazsban kinyitod peldaul a motorcsere menut, akkor ott latod bepipalva hogy milyen motor van beszerelve az autodba. A lakat jel ugye azt jelenti hogy meg nem hasznalhatod. Es amid megvan, de nincs beszerelve, azt szammal irja: peldaul 1x, 2x, vagy ahany darabod van a garazsban az adott alkatreszbol. Ezeket el tudod adni, ugy hogy a jobb also sarokban, ahol a hasznalat gombot nyomnad ha hasznalni akarnad az adott motrot, nem azt nyomod, hanem a mellette levo eladas gombot. Ha sikeresen eladod, akkor mar nem azt irja az adott alkatreszhez hogy pl. 1X, hanem az arat irja oda, mivel mar nem a tied, es ujra meg kellene venned ha hasznalni akarnad. Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.05.30. 11:41:48