Oldgamer#1717
Eta32!
Konzolokra még javítás sem jött úgy emlékszem, talán az első napi. Pedig konzolokon sokkal több a bug mint pc-n. Én ugye azon játszom. Azok a hibák illetve hiányosságok amiket írtam előzőleg továbbra is fennállnak, ilyen a világítások hiánya a járműveken, illetve a garázsban történő "select" funkció lefagyása, tárgyak lebegése stb.. Újra kell nem indítani a játékot. Manapság a játékokat a piacra kerülésük után minimum 2-3-hónapra rá szabad megvenni, addigra vélhetően a hibák javításra kerülnek...vagy akkor sem. Még a nagy cégek AAA játékai is hemzsegnek a bugoktól, de azoknál legalább folyamatosan történik a gyomlálás. Nagyon ritka a hibátlan játék, ha esetleg éppen nem bugosak, akkor meg rosszul vannak az adott platformra értve optimalizálva, szaggatnak, akadoznak. Ez nem a konzolok gyengesége miatt van, hanem a készítők hibáznak minden esetben!
Egyébként szerencse, hogy a Snowrunner-ben egetrengető, a játékmenetet durván befolyásoló hibába ( még ) nem futottam bele, inkább csak bosszantóakba. Tetszik továbbra is, emiatt vagyok elnéző a game-el szemben. :)