mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Aborg
    Sikerult a masodik terkepen (a gatnal) egy kuldetesben megkapnom a WhiteStart. Kicsit nehez volt vontatni mert nem tudtam beleulni amikor benan vette mogottem a kanyart hogy korrigaljam, de jo moka volt. Egy szerpentines reszt nem birtam beszedni de sikerult kerulot talalnom. A megjelolt celteruletre erve megkaptam. Talaltam hozza elsokerek meghajtast is, megemelt alvazat is. Ha majd rakhatok ra jobb gumit egesz jo lesz. Csak meglehetosen hosszu.

A terkep deli reszen van egy GMC 9500-at javitos kuldetes (tele is kell tankolni), de az nem bug hogy nem kapjuk meg. Ott csak javitast kert a megbizo, penzjutalom jar erte.. A WhiteStar feladatnal irta is hogy a kuldetes jutalma maga az auto lesz.

Ami azt illeti hogy nem lehet a terkepeket 100%-ra teljesiteni: nem az idofutamok miatt van ez? En ugyan meg egyet se inditottam, de valaki irta hogy a teljesites utan is ott maradnak ezek a feladatok es ujra lehet probalkozni, jobb eredmenyt elerni.

Ja, a Scouttal kulon sportot lehet uzni belole hogy az utolso pillanatban elrantott kormannyal visszabillentsuk az egyensulyt mielott borulna :) Persze nem mindig sikerul, de mar eleg jo vagyok benne. Ha meg potot is huz az eszrevehetoen stabilizalja, lenymja a hatulljat, nem borul olyan konnyen.
    Utoljára szerkesztette: Aborg, 2020.05.27. 18:35:54