Oldgamer#1704
A konzolos verzió sajnos bugosabb az átlagnál. Nálam az összes jármű lámpájának világítása szemből nézve nem világít, viszont a fénysáv az működik, tehát sötétben szerencsére lehet közlekedni mert látni legalább. A sárga villogók sem működnek... A farmokon a ládák a levegőben lebegnek nem egy esetben, egyes trailerek meg elhaladva mellettük elkezdenek mozogni, táncolni/remegni. Viszonylag gyakran nem tudok hátramenetet kapcsolni, csak sokadjára. Ez gond, mert addigra sáros terepen a kocsim kerekei elmerülnek a trutyiban. Egy-egy küldetés nem indul el még aktiválva sem. A garázsban nem egyszer megtörtént, hogy lefagyott a SELECT gomb funkciója, nem tudtam kilépni onnan, de az újraindítás szerencsére segített. Maga a játék ettől még játszható, sok bug inkább esztétikai hibának minősül, viszont bosszantó dolgok ezek. Ja igen, nem egy kisebb jelzőtábla/oszlok szellemként viselkedik, át lehet menni rajtuk minden gond nélkül. Egyik nap ki szerettem volna vontatni egy rakománnyal teli platós autót a sárból, a kötél viszont a rakományt húzta le a platóról ( pedig a vontatott autóhoz csatlakoztattam ) majd a rakomány egyszer csak köddé vált. Szóval vannak " ajnye " dolgok, így hogy még csak a Michigan-i pályán rodeózok el sem tudom képzelni, milyen hibákba futok bele a későbbiekben! Ezek a hibák rontanak a játékélményen, van egy bizonytalansági görcs az emberben. A legtöbb játéknál el kell felejteni az első napos vételeket, főleg ha azok nyitott világúak, azoknál sok a bug szinte minden esetben, még AAA-besorolású game-k esetében is. Lásd ps4 Days Gone, ott még az optimalizációval is hónapokig gondok voltak, szaggatott a kép rendesen, főleg a játék vége felé.