mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #1702
    Igazából,már arra sem emlékszem ebben a nagy katyvaszban ami a játékokban van, hogy hol is van a White???
    De igazából annyira nem is érdekel,majd idővel meglesz....
    De amiről korábban írtam és próbáltam utalni hogy bugos az a GMC MH9500 és ennek a küldetése a fórumon is írnak róla (már a kezdetektől) hogy másnál is ugyan az van ami nálam.
    A beta-ra rátérve javítják toldozzák-foltozzák ,de kettőt előre egyet hátra megy a buli....
    Vannak amik javítva vannak és jól működnek,de sajna újabb eddig nem látott hibák is jönnek....
    Más:
    A kocsi szállítás már jól működik,nem esnek át a póton.
    De már rég óta megy a fórumon is a diskurzus róla hogy jó lenne egy rögzítő funkció ,mert simán legurul a trailerről ,még ha be is van húzva a kézifék,úgy hogy vannak jó megoldások de részben használhatatlanok ebben a formában.
    Azt nem értem a készítőknek ez miért nem tűnt fel.
    Vagyis értem,mert soha nem tesztelték a játékot ,még nagyjából sem ,nem hogy ennyire részletekbe menően.

Nekem igazából már az nagy pozitívum hogy a kormit be tudom állítani egyénileg is ,nem kell a G29 előre beállított profilját használnom,ebbe a "custom" menübe bekerültek új beállítható funkciók.
    A FFB nagyon adja magát ,így az irányítás már nagyon baba...
    Persze ezek még csak a betan.
    Még a H manuált várom ha így megy talán Karácsonyra az is bele kerül...,de addig el leszek így is valahogy.

Rengeteg gond van még mindig a fórumokon mást sem olvasni,de próbálják javítani,de ahogy írtam is 2 előre 1 vissza megy csak....
    Ha így haladnak ebből nagyon soká lesz olyan játék amire a játékosok kiadták azt a sok pénzt....
    Több topicba is bele-bele olvasva ,nem olvastam hogy nagyon elégedettek lennének a felhasználók....
    Senki sem erre fizetett hogy hónapokig beta tesztelő legyen egy teljes árú játékban amit késznek árultak-adtak el....