Oldgamer#1641
Nekem nem csupán a sárban elakadás jelent gondot a játék elején járva, hanem az, hogy a cél/célok előtt kifogy a benzinem a Shevi 1500-ból. Kifogy, mert a buci kereket rászerelve bizony jelentősen megnőtt a kocsi fogyasztása, úgy eszi a naftát, hogy az csoda! Muszáj volt, mert nagy kerekekkel szinte mindenen átmegy. Nos, a benzin mizériát kikerülve rácsatlakoztattam azt a kicsi utánfutót, melyen egy 900 literes benzintartály található, így abból akár menet közben is megtankolhatok. :) Ha túl nehéz esetleg egy szakaszon a terep, akkor lecsatlakoztatom, és folytatom az utam utánfutó nélkül, látni hol hagytam, így bármikor visszamehetek ha fogytán van az üzemanyag. Egyszer volt, hogy ott kellett hagyjam egy necces saras rész előtt... Ja, a benzintartály is újratölthető bármelyik beninkúton, nem csak maga az adott jármű. Szóval aki felfedezget, azoknak ez a megoldás segítség lehet. Ezt az utánfutót ingyenesen lehet megszerezni a Michigan-i garázs melletti trailer-placcon, melyet jelez is ikonnal a játék.