mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #1587
    Köszi a tippet ,de ha már felborult akkor elmenti,legalább is eddig ,de erre még ráfigyelek.
    Igazából nem gond,nálam ettől csak még jobb a játék magam rakok bele nehézséget kihívást.....ha újrakezdem és kínlódok kicsit még....
    A mudrunnernél is azokat szerettem mikor nem győztem egyiket a másikkal kihúzogatni az árokból így kb 2x annyi idő volt egy map mint alapból ,
    A kodiakot is mikor húztam ki, berongyoltam a kamionnal ,majd alig tudtam vele kihúzni ,a végére még a khant is be kellet vetnem hogy elérjen a kamion csörlője a parti fákhoz és így sikerüljön kikecmeregni.

Más : Nektek is a sprit küldiket (időre küldik) Black River ,eddig ezen mentem csak, ezeket végtelenségig meg lehet ismételni soha nem tűnnek el az indító markerek....
    Vagy ez is BUG ???,hamar a legkönnyebbiket le is toltam próba kép .
    Megadja a szint növekedést is és a pénzt is érte....
    Jó nyilván uncsi lenne tizedszere is ugyan azt és ott letolni ,de egy F1-es futamon is némelyik pályán 70x körbe mennek.....

Nos megint csak ismételni tudom magam....Minden szavaddal egyet kell hogy értsek ,ha akarnék sem tudnák belekötni....