mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • Jóózsf István #1586
    Két játékban is voltam (Az egyikben még vagyok is) Béta tesztelő. Nem nagy ügy. De, hogy ezért fizessek?!?!?!?!?
    Egy "kívülálló" azt gondolná, hogy azon a rostán minden fennakad. Egy frászt! Van olyan hiba, amit hiába jelentenek le, nem tudnak, vagy nem is akarnak vele kezdeni valamit.
    Egyszerűen ez a trend, hogy kiadják félkészen. Némely esetben még annyira sem. Aztán majd lesz valami. A felhasználó meg egye a kefét! Addig ez így is lesz, amíg a játékosok nem tesznek ellene valamit. A valami meg az, hogy megvárni amíg jó lesz minden a játékban és csak akkor megvenni. Így nálunk lenne az előny és az egyre pofátlanabb fejlesztők kénytelenek lennének JÓL dolgozni!
    Nem! Nem érdekelnek a fogadatlan prókátorok. Nem kell védeni őket. Az sem érdekel, hogy ez a piac. Tudom mit beszélek. Minden vonalon egyre jobban szarnak a fejünkre!
    A kedvenc játékom fejlesztői is pont ezt csinálták: Kifizettem a megjelenés előtt egy rahedli pénzt aztán 15 hónapon keresztül szidhattam őket mint a bokrot. Ugyanis, annyi kellett még, (És egy DLC) hogy elérjék azt a szintet, ahol kiadáskor kellett volna tartani!
    Vagy egy általánosabb: Ghost Recon Breakpoint. Nem kell bemutatnom ugye? A 2.0-nál (Amikor volt az ingyenes hétvége) örömmel adtam ki érte pénzt. Főleg, hogy addigra annyira beesett az ára, hogy a hülyének is megérte.
    Szóval arra buzdítok mindenkit, hogy fogja vissza magát és csak azért adjon pénzt ami meg is éri. Én ezt nevezem piacnak!

Endy! A borulásra a legjobb megoldás a játék egyik hibája: Azonnal az asztalra kilépni! Nem fogja elmenteni az eseményt. Újraindítod, et voila!
    Utoljára szerkesztette: Jóózsf István, 2020.05.16. 13:12:41