eta32#1583
Az nem ,de ez most a mudrunner óta miért lett az(akkus)????
Ez egy könnyítés megint ,akár honnan is nézzük,ahogy a többi részében is mindenhol vissza köszön.
Nyilván mindenki úgy használja és játszik ahogy neki tetszik ,.....
De hiába akarok én hard modban játszani ,nincs benn ,talán egyszer lesz ,de kb a játék jelenlegi állapotában ez lesz az utolsó amit a készítők bele raknak majd ? hónap-év után...de erre is csak ígéret van ,azzal meg már rég tele a padlás....
Még szerencse hogy pár dologban az ember valamennyire meg tudja "nehezíteni" magának a játékot ,hogy ne legyen teljesen árkád és uncsi.
De most is fenn tartom míg normális kormi támogatás FFB-el,ami most van benn az minden csak nem FFB.
Ja igen ha ezt használom (FFB) akkor a kormány elfordulási szög lekorlátozódik 180 fokra,vagyis le van butítva conroller ,bill használathoz.
Ha enélkül akkor lehet annyit állítani amennyit én szeretnék,viszont nincs FFB.
Normális manuál H váltó manuál pedálos kuplunggal,nem előre megírtan ,hanem ahogy az user szeretné oda állít mindent.
Itt kezdődnének a hard mod alapjai ahogy az elődöknél ez alap volt.
De egyértelműen nem ebbe az irányba mentek ,inkább árkádosabb irányba,no meg igazából egy félkész játéknál ,talán még fel sem róható.....annyira....
Itt van annyi bug a fórumokat szemezgetve olvasva hónapok kellenek mire minden platformon normálisan működő képes lesz a játék.
Majd ezután jöhetnek az egyéb "fejlesztések" amiknek már alapból benne kellett volna lenni a játékban.
Ne akarjanak új térképeket, kocsikat, stb..bele tenni mikor a meglevők is bugosak....
Mielőtt bárki azt hinné ezek csak az én "vessző paripáim",nem, sokan velem együtt ezen a véleményen vannak,vagy hasonlón...ha a fórumokat olvasom. Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.05.16. 07:27:32