-
eta32 #1581 Nos igen érdekesek az erő viszonyok. 
Nálam pl: nincs is olyan hogy nem jár a motor és tudok csörlőzni.
Tudom hogy a fejlesztések között van ilyen elérhető opció,de azért annyira nem akarom le árkádosítani,eléggé az, ezek a könnyítések nélkül is.
A khanra is csak a motor fejlesztést tettem így bivaly erős de a kamionomat még nem tudta vissza fordítani ha az oldalára borult mert az önsúlya kevés hozzá... .
A tuning is a felhasználható és engedélyezett volt csak,ezen kívül nincs rajt más.
Se + javító és üzemanyag a tetőre se jobb csörlő az alapnál.
Így aztán sok küldit kellett újra az elejéről kezdenem ,vagy borulás vagy üzemanyag hiány miatt.
Csak hogy legyen kihívás és ne legyen annyira könnyű.
Olyan sokszor van hogy a khant vissza rakom a garázsba de ezt is csak az üzemanyag miatt vagy ha felborult.
Mint írtam 1 kamion és a khan az össz kocsi amivel letoltam a küldiket Black River mapon.
közbe gyűjtöm a következő mapra a lóvét.
Arra jó hogy a kis személyeket ezzel húzkodom ki és még ha kifogy a kamionból a benya ezzel viszek neki ami a tankban elfér.
Tudom ez így elég macerásnak hangzik ,de ha minden sarkon tudok tankolni akkor 20-30 óra alatt lezavarnám a mapokat...
Majd a többinél már kellenek a tanker pótok és nem lesz recovery mivel sokban nincs is garázs a kút is kevés ,na ott majd lesz kihívás és oda kell figyelni mit is csinál az ember.
Ami a realisztikát illeti a múlt héten az egyik kocsikihúzós küldinél a nehezebbik megközelítést választottam a mély víz felől indultam neki,na gondoltam itt annyi elmerül azt sanyi....de nem , szépen leúszott a khan a vízen ,mikor már talajt tudott fogni az egyik szigeten onnan meg már kimászott a saját erejéből.
Ha nem látom az egészet azt hittem volna hogy ez még hajónak is jó,oly szépen siklott a vízen.
Fura helyzet volt mert mikor a kormit forgattam mint ha az irányát is tudtam volna szabályozni merre menjen persze csak minimálisan.
A motor természetesen járt,mivel a tetején van a levegő szűrő kimenet.
fel sem borult.
Pedig az ablak üvegekig ért a víz.
A folyó sodrás vitte lefelé...szó szerint úszott....
Biztos a ballonos kerekek miatt...
Érdekes volt mert a kerekei nem értek le de nem süllyedt el....elég tiszta volt itt a víz így jól látható volt minden szitu...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.05.15. 19:47:03