mudrunnersnowrunner
expeditionsroadcraft
  • eta32 #1560
    Azt amit a Mudrunner alapból nagyon jól tudott.
    Ez amit írtál mint szép és jó de én nem modderkedni vettem a játékot ,hanem arra mire az elődöket is nagyon jól használtam....
    Mire is..
    H patent váltó kiosztás és felismerje a játék majd mindent oda kalibrálhassak ahova nekem tetszik e mellé manuál pedálos kuplung.
    A kuplung helye meg van a kiosztásban csak a készítők ahogy még sok minden mást is nem csinálták még meg, félkész sem....
    Ez az automata nyilván nagyon sok játékosnak megfelel és kényelmes ,nekem ennék több kell ,de nem több mint az elődökben évek óta jól működő.
    A kormányokat ne csak úgy támogassa hogy lehet velük tekergetni, ffb jóformán 0....
    A kormányokat felismerje custom is be lehessen kalibrálni mindent bárhova.
    Én mint felhasználó 5-10 perc alatt beállítok mindent a játék menüben és a játékkal foglalkozom vagyis használom ,NEM mindenféle fájlokba turkálok írogatok át dolgokat.
    Szerintem ezeknek alapoknak kellett volna lenni egy ilyen játékban ,főleg hogy az elődök ezt nagyon jól tudták évek óta.
    Ez a mostani váltó egy árkád játékra készült ....engem kifejezetten irritál ,még a való életben is.
    Soha nem vennék és nem is volt automata váltós kocsim.
    Itt meg a terepen ezekkel a nagy dögökkel a sárba az automatával kell @rakodni,meg a lassú gyors között váltogatni....két gomb-kapcsoló nyomogatásával.
    Á hagyjuk is megyek inkább a Mudrunnerrel, igaz ott nincs más mint fa rakodás ,habár mod mapokon már ennél többről van szó,de legalább van kihívás,abban a kevés tartalomban is ami benne van.