-
eta32 #1557 Nos igen teljesen igazak és valósak amiket írsz, minden szava. 
Most jön a de....ha már így belemerültünk...
Mint korában írtam is rájöttem az "áthengeredés" egymáson való átmenő kocsik, mikéntjére,mint írtam megoldani ,nem tudom ahhoz ízekre kellene szedni a játékot és szerintem jó pár sort a kódokban át kellene írni ,de ehhez vagy nem tudják vagy nem volt még kapacitásuk a készítőknek,inkább az utóbbira ,tippelek,már csak a saját érdekünkben is.
Nos a lényeg ha egyik kocsival a másik kb.4-5 méteres sugarán belül tartózkodsz, és átváltasz egy másik kocsira akkor van ez a jelenség BUG.
Igazából mind egy hogy váltasz kocsit a térképen a listából bejelölve,vagy úgy hogy benn vagy az "átváltási körön" belül.
Nyilván ez az átmenési lehetőség bug megszűnik mikor sokkal messzebb vannak a kocsik egymástól 4-5 méternél,értelem szerűen ez a 4-5 méter csak sacc ,nem tudom pontosan ránézésre ,de olyan dzsipp távolság és egy pici talán...
A legfőbb gond az hogy ezt a bugot hogy lehetne kikerülni????
A mentésekre az elején rájöttem hogy is lehet okosan kiszedegetni és ha kell vissza tölteni ,hogy ne vesszen kárba a sok idő , mert tuti ez is valami bug ,vagy ha nem akkor nagy mínusz a készítőknek ,hogy a backup csak így tudja menteni az adott állást.
Mondjuk ezzel a konzolosok szívnak szerintem nagyokat mert ott nem hiszem hogy így lehet ügyeskedni,de nincs konzolom így ez csak tipp.
Ennek a sok bosszantó dolognak BUG-nak a fényében nagyon le vannak korlátozva egyes userek a játékban.
Nem tudok egy kocsit elszállítani trailerrel ,stb stb...???
Mert amit linkeltél is vidit alább (egymásra pakoltak több kocsi) ezek szerint nekik ez a bug nem jön elő vagy nem tudom hogy???
Meglehet valamelyik hardver konfigurációban keresendő a probléma,ami okozza ezeket a bugokat,persze csak tippelgetek ,sajnos ahogy a készítők is ,mert megoldás a közel 3 hét alatt nem érkezett.
Nagyon gondolkodom hogy egyenlőre felfüggesztem a játékot,míg érdemi fejlesztés javulás nem jön,pedig jó vele tolni de annyira mégsem,,ezek hol vannak és mikor lesznek,normális váltó??rendes kormány támogatás,ffb??? sok ordító Bug kigyomlálása???stb, stb...