eta32#1457
Én már a kezdetektől a Kahn-al tolom, csörlőt csak a másik kocsi kihúzására kellett használnom....
Pedig az amcsi mapokon vannak izzasztó helyek...de ennek meg sem kottyan,nem tudom ha feltuningolnám talán még a nagy pótokat is elhúzná....
Ami az Epic-et illeti nekem mutatja mikor épp frissíti letölti az adott játékot,de gondolom ezt neked is de ennyi.
Az tuti nem egy felhasználó barát felület,még szerencse hogy csak indításra kell .
Még jó hogy azt mutatja mennyit játszottál az adott játékkal....
Ami a mostani nagy semmi frissítést illeti még mindig átesnek egymáson a pótokra felrakott kocsik(csak ezt próbáltam) ......
Kell itt még idő mire érdemi javítások lesznek ,a nép meg sír ...hozzá teszem jogosan,a ps4 esek szívnak legjobban ,ott még indítási gondok is vannak ahogy olvasom ,a készítő meg azt mondja, rajta vagyunk de egyenlőre nem tudjuk az okát...
Ennek a játéknak még kellett volna legalább 2-3 hónap teszt vagy koraiban kiadni és fél év alatt kigyomlálni a hibákat ....
Csak ugye akkor nem ugrott volna a nép,teli áron egy bugoktól hemzsegő játékra.
Így a lóvéjuk meg van nagy ívben letojják a fejünket (persze nem ezt publikálják) javítgatják toldozzák foltozzák....pár hónap talán még fél év is bele telik mire rendben lesz,de ne legyen igazam.... Utoljára szerkesztette: eta32, 2020.05.07. 07:19:11